skip to main content

HILLOUT på Rosenhill - 1 Juni: Me and My Kites + Å + The Shenanigans LIVE

HILLOUT på Rosenhill - 1 Juni: Me and My Kites + Å + The Shenanigans LIVE

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

1 jun 2024 17:00 - 2 jun 2024 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Hillout är sommarens konsertserie på Rosenhill, som inleds med triss i psykedelisk popmusik, lördag den 1:a juni!

Live: Me and My Kites + Å + Milton Andersen and the Shenanigans

Djs: TBA

Rosenhills Trädgård, Stockholm

Lördag den 1:a juni 2024

Dörrar kl 18:00

Konsertertstart kl 19:00

Stänger: 02:00

Biljettpris: 150:-

Tältplats: 150:-

Mat & dryck från Bonden Kocken finns på plats.

🪁✨ Me and My Kites som kommer till Rosenhill för fjärde sommaren i rad. De spelar hippiepop, med drömska och varma melodier tar de dig med på ett vindlande äventyr. Tvärflöjt, fiol och vackra stämmor på härliga beats. Musik som gör sig perfekt i Rosenhills blomsterland, 🌹🌻

Bandet har gjort fem album och har precis släppt en cover på det Lettiska bandet Brainstorms lyckliga hitlåt My Star.

De åtta inkännande musikerna garanterar en färgsprakande och ljuvlig musikresa för dig och dina öron. Lägg dig i gräset och blunda eller dansa och ta in vännerna omkring dig! ✨

💦 Å spelar som det låter, ett ständigt flöde av svängig musik, som tar en massa olika vändningar, samtidigt som den färdas i enad riktning. I grunden en trio, men ofta med många gäster. De tar sig an Bellman, folkmusikstycken, nationalsången, barnprogramsjinglar och egna låtar med samma lekfulla allvar.

Med klanger och sväng lånade från balkan, reggae, metal, blir musiken hela tiden ny och ändå djupt förankrad i traditioner på samma sätt som ån som är densamma trots att den ständigt är fylld med nytt vatten. 💦

💫 Milton Andersen and the Shenanigans har precis släppt det fantastiska albumet The Haze, med inspiration från en mängd kulturer och musikstilar blir skivan ett sorts motgift mot det töcken som dagens stressiga samhälle dragit över oss. Den som lyssnar noga kanske kommer till nya insikter, iallafall får du en stark musikupplevelse. Milton studerar själv klassisk indisk musik och ihop med sitt bandet tar de sig an låtarna utifrån ragans filosofi.

Här hittar du musiken:

https://open.spotify.com/playl...

Din tillflyktsort in i musiken och konsten på Rosenhill. Kom och spendera sommarnatten i vår sagolika trädgård med en kväll fylld med sinnesutvidgande live-musik och djs, bara 30 minuter från Sthlm.

Vi som drar igång den här magiska resan är människorna bakom MFÖ, Me and My Kites, Guldfabriken och Bondenkocken. Idéen är att vi ska erbjuda musik och skapa en scen där vi tillsammans kan upptäcka ny musik av Sveriges kanske bästa minst kända band -

Köp din biljett så åker vi. Limiterat antal biljetter för att vara med på denna resa så knip snabbt.

Hillout är ett kulturevenemang som vi gör i samarbete med Sensus, som hjälpt oss med utrustning ❤️

Den 8:e juni är det dags igen, då kommer Jättedam upp från Göteborg med sin snygga proggpop och delar kväll med de fantastiska solskenskrautarna Totempappa, välkommen ut då igen! 🌹✨

Lokal

Rosenhills Trädgård och Musteri, Nyckelbyvägen 22, 178 90 Ekerö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer