High Time/Pish Club: Death Valley Girls + The Shivas + Dirty Burger

13 maj 2017 20:00 - 14 maj 2017 01:00

Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Tiden är kommen då High Time och Pish Club gör sitt första samarbete ihop och självklart ställer vi till med en helkväll denna afton! Med två kära återseenden dessutom.

DJ:s – Emely Ewe & CP

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 13 maj
Tid: 20.00 – 01.00
Åldersgräns: 20 år

Event: facebook

DEATH VALLEY GIRLS (US)
Tänk på Death Valley Girls som ett forskningsexperiment på syra som begravts levande, för att sedan återuppstå som ett gäng sexuellt frigjorda straffångar. Experimentet startades 2013 av proto-punkaren Bonnie Bloomgarden och gitarristen Larry Schemel med visionen att kombinera sexploitation-babe-bilder och en bloddrypande Iggy Pop med Blomgardens hallucinationer efter ett år på mentalsjukhus.


THE SHIVAS
(US)
The Shivas är ett rock ´n rollband från Portland, Oregon som startade 2006. Med berg av reverb och väggar av rundgång har de sen dess kört sitt virvlande dansparty över världen. The Shivas har släppt fem LP-skivor, en EP och ett gäng kassetter. Snart kommer dessutom deras nya platta ”Turn Me On” på Annibale Records.


DIRTY BURGER
(GBG)
Göteborgsbandet serverar opretentiös och hämningslös garage-boogie-punk. Från Chuck Berry till Johnny Thunders, från Iggy till Alf Robertsson, från femmor till sexpack till högar av sjutummare! Extra salt, extra flötigt, extra lortigt, extra dåligt för din kropp och extra bra för din själ. Extra allt helt enkelt!

https://dirtyburgergbg.bandcamp.com/releases

Biljett Ej tillgänglig