Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Hey Gloria + Rebecka Reinhard

Eventet är avslutat

Hey Gloria + Rebecka Reinhard

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

19 aug 2023 19:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Hey Gloria - diamanter från underjorden

Ur kylan av Trondheimsfjorden och från värmen i Svartlamons rebelliska ansikte skapades Hey Gloria av Linnea Jansson och Kristin Wensel Ellingsen. Sedan dess har radiofavoriten ”Jag vill ha dig” har spelats varm. Med ryggmärgsskakande konserter i Norge och i Sverige så har fått ett skivkontrakt ihop med Crispin Glover Records och debutalbumet ”Hur fort ska man gå?” släpps i augusti.

Releasefesten startar på Pstereofestivalen i Norge och sen vidare till Gamla Enskede Bryggeri i Stockholm.

Den finstämda skränigheten i bandets rock n’roll hjärta slungar dig mellan sprakande känslopoesi, ylande steel-gitarrer och en känsla av trollkonst. Ett band som går sin egen väg, och befäster sig som kompromisslösa rockers som är upptagna av essensen i musiken.

Med ny musik i katalogen så är det bara att göra dig redo! - Att kliva in i Hey Glorias semi-industriella lo-fi-universum av magiska ljudlandskap är ett musikaliskt äventyr som du inte vill missa.

Hey Gloria är diamanter från underjorden.

Det finns en plats för dig med.

"Hey Gloria har fått til den samme vibben som Velvet Underground var helt rå på! Rett fram nydelig! Mer av dette, vær så snill Hey Gloria!"

- NRK P3

Rebecka Reinhard

Indierocken e tillbaka. Eller den kanske aldrig gick hem? Gitarrer och åter gitarrer väver fram dessa drömska, poppiga, skramliga låtar med texter som vacklar mellan hopplös romantik och tragikomisk cynism. Med tre egenproducerade EP’s i ryggen och ett nytt singelsläpp runt hörnet kommer Rebecka Reinhard med band att bjuda kvällens publik på ett soundtrack att både livskrisa, gråta och bli kär i fel person till, och kanske rätt person nån gång ibland.

Lokal

Gamla Enskede Bryggeri, Bolidenvägen 8, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer