Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Hexadekagonal Triptyk

Eventet är avslutat

Hexadekagonal Triptyk

Från Gratis

Plats

Datum

1 jun 2024 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Adam Fored presenterar sin examenskonsert från kandidatprogrammet i Elektroakustisk komposition med ett egenbyggt ljus-instrument och 16-kanalig musik i Lilla Salen på KMH.

I sitt examensarbete har Adam Fored utforskat hur flerkanaligt ljud kan sammanfogas med ljus och andra medier för att skapa en tredimensionell rumslig upplevelse.

Under Hexadekagonal Triptyk samlas vi runt ett egenbyggt ljus-instrument, en sorts fyr, som med 32 stycken solenoid-styrda portar släpper ut ljus i ett rökfyllt Lilla Salen vilket fogas samman med ljud från de 16 nedre högtalarna av högtalardomen.

I en större audiovisuell algoritmisk komposition uppdelad i tre delar får vi möta denna konstruktion och dess beteenden.

Välkomna!

Konsertlängd ca. 45 min (utan paus).

OBS! Blinkande ljus och rökfylld konsertlokal!

Ett extra tack till Mattias Sköld, Ludvig Elblaus, Jon Nensén, Mattias Rothman och Agnes Klapp.

Lokal

Lilla salen, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer