skip to main content

Hetfieldz - Metallica Tribute

Hetfieldz - Metallica Tribute

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

20 apr 2024 20:00 - 23:59

Beskrivning

Hetfieldz är det uppmärksammade Metallica tribute-bandet från Göteborg som hyllas för sin förmåga att fånga Metallicas sound och energi. De uppmärksammades av Metallica själva och har fått den stora äran att spela på Metallicas officiella party mellan Metallicas två Ullevi-spelningar 2023. Unikt är att Hetfieldz framför låtar från hela Metallica katalog Från Kill ’em All till nya 72 Seasons, och det med en energi och kärlek som få coverband gör.

Gör dig redo att headbanga, sjunga med, och återuppleva de ikoniska ögonblick som definierar Metallicas legendariska karriär.

Kommentarer från Youtube:
– Better than the original. Great performance!
– You definitely capture the sound of Metallica.
– Vocals are better than James!
– Awesome performance! You guys are very very good!
– I am absolutely amazed. Thank you guys!
– That’s is scary accurate to Metallicas sound. Good work!
– Great performance!
– I’m impressed.
– Vocals are spot on. 

WEBB
http://hetfieldz.com
INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/hetfieldz/
YOUTUBE:
https://www.youtube.com/@hetfieldz
TIKTOK:
https://www.tiktok.com/@hetfieldzband
FACEBOOK:
https://www.facebook.com/hetfieldz/

----

Köpt konsert- eller evenemangsbiljett återbetalas ej enl. lag.

Arrangör

Hetfieldz, the renowned Metallica tribute band from the metal hub of Gothenburg, Sweden.

From the early thrashing days of Kill 'em All to the latest hits from 72 Seasons, Hetfieldz deliver a sonic journey through Metallica's extensive catalog. Get ready to headbang, sing along, and relive the iconic moments that define Metallica's legendary career.

Lokal

Järnvägskrogen, Centralstationen, 803 11 Gävle

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer