Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Herr Kattzon och Lilla Morrhår

Eventet är avslutat

Herr Kattzon och Lilla Morrhår

Från 40,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

16 september 2019 - 18 september 2019
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Föreställningsdatum och tider 16 sept - 18 sept, 09:30 och 10:45

En syntolkande dansföreställning av Gilda Stillbäck fritt efter bilderböcker av Sam Lloyd

Emily och Herr Kattzon är bästa vänner och inget stör deras kärleksfulla tillvaro tills Emily plötsligt skaffar en till katt. Lilla Morrhår, en ullig och gullig, busig och vild liten kattunge vänder upp och ner på Herr Kattzons värld och symbios med Emily. Lilla Morrhår tar inte bara all uppmärksamhet, hen hittar på massa bus – och värst av allt – oftast är det Herr Kattzon som får skulden! Till slut får Herr Kattzon nog...

Herr Kattzon och Lilla Morrhårär en integrerad dansföreställning som tillgängliggör dans också för en synsvag publik. Vi samarbetar med Riksorganisationen för synskadade samt med Jannine Rivel, syntolk med fokus på dans.

Historien är baserad på boken "Herr Kattzon och Lilla Morrhår" av Sam Lloyd, som med mycket värme och humor tar upp starka känslor i samband med att det kommer en ny medlem i familjen.

Föreställningslängd: ca 40 min
Målgrupp: 3- 7 år
Koreografi: Gilda Stillbäck 
Kompositör: Jorge Alcaide
Dansare: Sebastian Ruiz Bartilsson, Jasmine Attié, Nilla Björkman
Ljusdesign: Carl Kristiansson
Rådgivare kostym: Heidi Saikkonen
Rådgivare dramaturgi: Lisa Lidén
Illustration/Layout: Martha Sanchez
Rådgivare syntolkning: Jannine Rivel och Peter Lilliecrona

Förskoleklassbokning: (Föreställningen ingår i Kulturterminen.)
Gruppbokning görs till info@possibilitas.se, 0704-659936. Ange: föreställningsdag och tid, namn på förskolan, antal barn, ålder på barn, antal medföljande personal. Pris: 40kr/barn + moms, medföljande personal gratis. Biljetterna faktureras eller betalas enligt förskolans administrativa rutiner. 

Med stöd av:
Västra Götalandsregionen, Göteborgs Stad, Tjörns Kommun, Folkuniversitetet, Regionteater Väst i Borås samt Blå Stället i Angered.
I samarbete med Syntolkning.nu


Arrangör

Possibilitas producerar och marknadsför artister, teatergrupper och andra konstnärliga projekt.

Lokal

Kulturhuset Blå Stället Kulturhuset Blå Stället, Angereds torg 13, 424 65 Angered

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer