Hemvändarfesten - Bångbro Folkets Hus

Eventet är avslutat

Hemvändarfesten - Bångbro Folkets Hus

Plats

Datum

25 dec 2018 19:00 - 26 dec 2018 01:00

Beskrivning

Julen är för många en mycket speciell högtid. Man träffar familj och vänner, äter enorma mängder mat, dricker must och sjunger snapsvisor.  På Juldagen har vi bestämt att det ska firas rejält tillsammans med familj och vänner, nya som gamla. Välkomna till Bångbro Folkets Hus!

Vi är glada att presentera en kväll fylld med glädje, musik, mat och dryck!

Kvällen startar med happy hour mellan 19-21 med toppenpriser på båda öl och mat. Vi fortsätter med trubadur för att sedan gå över till kvällens partyband.

Arrangör

Här kan du köpa biljetter till de spelningar/event som anordnas på Bångbro Folkets Hus av JME Music AB. Vid problem kontakta oss på johan@jmemusic.se så hjälps vi åt att lösa det.

Lokal

Bångbro Folkets Hus Bångbro Folkets Hus, Wallmovägen 28, 714 32 Kopparberg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.