skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Hemliga Klubben

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Hemliga Klubben

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

20 maj 2023 20:00 - 21 maj 2023 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Hemliga Klubben är en svensk Pop-grupp bestående av Edvin Linderoth, Adéle Cechal, Mattias Jonsson och Gustav ”Påsen” Gällhagen. Vad som från början var tänkt som ett sidoprojekt till deras egna karriärer som låtskrivare, blev Hemliga Klubben ett projekt och en kanal som skulle ge dom utlopp för låtar som kändes mer personliga, musik som gruppen inte ville ge bort till någon annan.

Efter att ha vuxit upp i fyra olika städer träffades medlemmarna under 2018 i Örnsköldsvik, när dom blev sammansatta i en låtskrivarsession för att skriva musik till andra artister. Direkt när de satte sig i samma rum kände de att det fanns en bra dynamik i gruppen och dom började hänga även utanför studion. Hemliga Klubben beskriver sig själva som en grupp där alla är delaktiga i alla processer, där alla har olika ansvarsområden, men skriver och producerar musiken tillsammans.


Strukturen och bandmedlemmarnas roller är lite flytande, där man t ex kan höra olika medlemmar som sjunger på olika låtar. Musiken är ömsom energisk, upplyftande och ösig, ömsom mjuk och catchy svensk pop med känslosamma texter. Soundet och energin för vidare arvet från etablerade svenska akter som Familjen, Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio.

Skeppets restaurang Salongen öppnar 17.00

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer