skip to main content

Helkväll med bandet De Empirez - Sveriges mest unika afro fusion band!

Helkväll med bandet De Empirez - Sveriges mest unika afro fusion band!

Från 199,00 SEK

Plats

Datum

16 mar 2024 19:00 - 23:59

Beskrivning

18-årsgräns

Det är äntligen dags för detta nyskapande och energirika band att lanseras och möta sin publik i hemstaden Göteborg!

Bandets kännetecken är blandningen av traditionella afrikanska rytmer och modern musik levererat i en vibrerande scenshow! Musiken har sin bas i den gamla afrikanska telegrafen Ekwe som är ett ganska ovanligt instrument som är gjort av en träbit, bandet bygger på denna bas och skapar bombastiska rytmer.

På Skeppet ger bandet ALLT – sin energifyllda musik, Ekelekke – västafrikansk dans, överdådiga gäster och ett svettigt after party med DJ.

Gästartister:
Dr. Prinz
Hadithi
Ekeleke
Lankusa
Slim Prince
Edo Bumba
Dj Area

De Empirez har spelat tillsammans sedan 2021. 2023 gav de ut sin första EP WINGZ med låtar som Afrikana, Lokole (live), Kom Nära, Yakubo och Shungulistic! Låtarna sjungs på engelska, franska, svenska och pidgin.

De Empirez utgörs av:
Steve Shungu – Lead sång, Lokole
Hugo Onyeaghala, Ekwe
King Ken – Udu
Kristian Sjöblom – Lead gitarr
Tobias Bryngel – Bas
D_Talented – Keyboard
Blessed Bonney – Kuntu
Blankson – Saxofon

Bandet har spelat på Malmö Konsthall, Göteborgs kulturkalas och på Oceanen i Göteborg, detta blir deras stora lansering som band och de ser fram emot att få dela upplevelsen med er, publikens energi är en viktig del av bandet.

VÄLKOMNA ATT DELA EN OFÖRGLÖMLIG AFTON MED DEN AFRIKANSKA DIASPORANS FINEST!

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer