skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

HELH + Melina Sabet + Malou Hultman (konst)

Eventet är avslutat

HELH + Melina Sabet + Malou Hultman (konst)

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

13 apr 2024 20:00 - 14 apr 2024 01:00

Beskrivning

Oceanen presenterar: HELH + Melina Sabet + Malou Hultman

Åldersgräns: 20 år


HELH
HELH är en Göteborgsbaserad artist vars elektroniska pop och självrannsakande texter förenar lek och allvar i en dynamisk helhet. I november 2022 kom debutalbumet "Really Young Adult" som hyllades av bland andra PSL, DN och Gaffa. Låtarna kartlägger de vuxenblivande åren genom att utforska sökandet efter identitet, sammanhang, frihet, kärlek och arbete.

Melina Sabet
Melina Sabet är en artist och låtskrivare från Göteborg med RnB-klingande låtar som ofta handlar om kärlek och identitet. Med sin mörka humor har hon hittat ett eget sätt att berätta sina historier på, tillsammans med ett sound som backas av ett unikt melodispråk och drömmig soul. Hennes kommande EP, som inkluderar singlarna "Broken hearted bitches club" och "Petty Girl under bältet", är hennes första släpp och förväntas komma ut under våren.

Malou Hultman (konst)
Malou Hultman är en keramiker och konstnär baserad i Göteborg och går sin kandidat inom keramikkonst på HDK-Valand. Hultman har ställt ut på bland annat VIDA konsthall, och hennes skulpturer finns tillgängliga på TINT by Thomassen och Allmäna konsthall i Göteborg. Hennes process är ett kontinuerligt utforskande av olika medier och materialmöten där keramiken oftast får stå i centrum.
Skulpturerna existerar i ett mellanrum av två världar, där det finns former vi känner igen och de som får oss att undra.

________

Tillgänglighet

Kulturhuset Oceanen är en Q-märkt, kulturhistorisk byggnad vilket är en utmaning när det kommer till tillgänglighet. Vi gör vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna besöka oss. Vid besök med rörelsehjälpmedel är ingången via entrén till scenen bäst anpassad. Denna nås genom Gathenhielmska trädgården. Ingången är låst, därför ber vi er att höra av er en dag innan ert besök och senast fredag 16:00 om ni ska besöka oss över helgen. Rullstolsanpassad toalett finns i scenlokalen. Obs! blinkande ljus kan förekomma under konserter och event. Vid frågor gällande tillgänglighet kontakta Mia Herman, mia@oceanen.com.

Återköp av biljetter

Vi återköper inte köpta biljetter. Detta gäller alla våra arrangemang förutom Barnens Ocean. Vid avbokning av biljetter för Barnens Ocean maila till info@oceanen.com

Om vi ställer in ett arrangemang betalas samtliga biljetter exkl. serviceavgift automatiskt tillbaka till det konto som du köpte biljetten/biljetterna med.


Arrangör

Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.

Lokal

Kulturhuset Oceanen, Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer