Helgkurs i Improvisationsteater - Nybörjare

Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
15 jan 2022 09:30
16 jan 2022 16:00
Superarrangör
Biljetter 2.700,00 SEK
Biljetter 2.700,00 SEK

Nybörjare

Denna kurs är för dig med ingen eller liten erfarenhet av improvisationsteater. Under två härliga dagar går vi igenom grunderna och övar oss på att försöka sluta prestera. Med lekens hjälp lär vi oss att bejaka våra egna och andras idéer, utveckla vår spontanitet och kreativitet.
Du lär dig också vikten av att ta risker och hur roligt det är att "misslyckas". Improvisationsteater är ett enkelt och mycket lustfyllt sätt att lära sig mer om sig själv och utveckla sin kreativitet. 

En kurs i improvisationsteater är fantastiskt rolig, mycket enklare än du tror och nybörjarnivån kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet! 

Kaffe och te finns i mängder!

Och ja: Vi har skrattgaranti!

Praktisk Info

Startdatum: 15 Januari 2022
Slutdatum: 16 Januari 2022
Dag: Lördag & Söndag
Tid: 09.30-16.00
Pris: 2700 kr
Kursledare: Frida Sundström & Johan Carlberg

Villkor kring återköp.

Om du bokar en kursplats har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt enligt lag.
Om ångerrätten har löpt ut återköper vi inte kursplatser med fullåterbetalning. Undantag är om du är sjuk och kan uppvisa läkarintyg eller om kursen inte än har börjat. 
Vi rekommenderar att lägga till Billettos egna Avbeställningsförsäkring i samband med ditt köp, då kan du återköpa din plats utan att uppvisa intyg. Skulle du missa tillfällen under kursens gång är du välkommen att ta igen dessa vid ett senare tillfälle. Prata med din kursledare så löser vi detta. 
Skulle vi ställa in eller flytta fram kursen pga covid-19:
Samtliga kursdeltagare får antingen välja att få återbetalning för resterande kurstillfällen, alternativt få tillgodo och fullfölja kursen vid ett senare tillfälle. 

Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även teaterskola och kurser i improvisationsteater.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.