Helgkurs i Clown

Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg
9 okt 2021 09:30
10 okt 2021 16:00
Superarrangör
Biljetter 2.700,00 SEK
Biljetter 2.700,00 SEK

Helgkurs Clown

Under två intensiva och roliga dagar kommer du att få arbeta med den clown som har sina rötter i Commedia dell'arte. 

Vi går igenom grunder och clownens regler för att hjälpa clownens närvarande och synlighet. Vi tittar på clownens scenspråk och de improvisationer som uppstår. 

Fokus ligger på mötet med publiken och den ärlighet och det kärleksfulla misslyckandet som är clownens styrka. 
Kursen riktar sig till dig med lite eller ingen tidigare erfarenhet av arbete med clown. 

Datum: 09-10 Oktober 2021
Dagar: Lördag & Söndag
Tider: 09.30-16.00
Plats: Kvarterscenen 2Lång
Pris: 2700 kr
Kursledare: Tobias RosénTobias Rosén

Tobias är en av ägarna till improverket. Han är utbildad teaterpedagog & skådespelare med inriktning musikalteater på Wendelsbergs Teater & skolscen 2002-2005. Har sedan dess frilansat och medverkat i flertalet produktioner varav en en stor del som skådespelare på Astrid Lindgrens Värld och på Kvartersscenen 2Lång med improverket.

Utöver skådespeleri så undervisar han i improvisation och clown på 2Lång Teaterskola och Balettakademien Göteborg för musikal och danslinjen.

Tobias är verksam som sjukhusclown och är utbildad i clown via Wendelsberg i Paris, samt från flertalet master-workshops av bland annat Laura Fernandez, Per Sörberg, Lasse Beischer & Bortas Josefin Andersson.

Villkor kring återköp.

Om du bokar en kursplats har du som huvudregel 14 dagars ångerrätt enligt lag.
Om ångerrätten har löpt ut återköper vi inte kursplatser med fullåterbetalning. Undantag är om du är sjuk och kan uppvisa läkarintyg eller om kursen inte än har börjat. 
Vi rekommenderar att lägga till Billettos egna Avbeställningsförsäkring i samband med ditt köp, då kan du återköpa din plats utan att uppvisa intyg. Skulle du missa tillfällen under kursens gång är du välkommen att ta igen dessa vid ett senare tillfälle. Prata med din kursledare så löser vi detta. 

Kvartersscenen 2lång är en teaterscen för underhållning, musik, improvisationsteater och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång har även teaterskola och kurser i improvisationsteater.

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.