skip to main content

Helena Alin feat. Arvid Lizell - Singelrelease i vardagsrummet

Helena Alin feat. Arvid Lizell - Singelrelease i vardagsrummet

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

30 maj 2024 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till vardagsrumskonsert, då vi firar släppet av min singel Bergen! Det är den tredje singeln från mitt debutalbum “Skärvor” som släpps i oktober. Det kommer att finnas dryck, snacks, mysig trängsel och uruppföranden av musik från albumet. Med mig för att förgylla kvällen har jag Arvid Lizell, vars musik vi också kommer att få njuta av.

HELENA ALIN

Spotify

Instagram

Facebook

ARVID LIZELL

Arvids musik är kontemplerande och melankolisk, med stort fokus på starka melodier. EP:n ’Sleeping Dunes’ kom ut för två år sedan och han är snart färdig med uppföljaren. Kom om ni vill höra vad de senaste åren har resulterat i!

Spotify

Instagram

Facebook


Arrangör

Lokal

Helena Alins vardagsrum, Sigrid Undsets gata 24, 168 49 Bromma

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer