Hela Sverige hånglar med Klas Hallberg

Bankgatan 1, 441 30 Alingsås
10 nov 2020 19:00 - 20:30
Superarrangör
Biljetter 395,00 SEK - 595,00 SEK
Biljetter 395,00 SEK - 595,00 SEK

“Hela Sverige hånglar” Filosofisk humorshow med Klas Hallberg

Grand Hotel Alingsås, tisdagen den 10 november kl. 19.00 – 20.30.

OBS: Föreläsningen är ändrat från 28/4 till den 10/11 pga rådande omständigheter gällande Coronaviruset.

Jag tar ansvar för mitt eget misslyckande! När jag för drygt 10 år sedan skrev boken Hångla mer! var det för att bidra till att vi ska söka det opraktiska i tillvaron. Att hångla kan ju vara opraktiskt och därför väljer väldigt många att småpussas istället, och därmed ha kontroll på situationen. Jag tycker vi ska hångla! vi ska söka det opraktiska, där tänderna kan slå i och det kan bli svettigt. 

När jag nu 10 år senare tittar mig omkring i min samtid verkar det som att jag misslyckats kapitalt med att inspirera oss att vara opraktiska. Vi är mer kontrollerade, mer tillrättalagda och räddare än någonsin. Därför blir det nytt hångel. “Hela Sverige hånglar” är en vildsint uppmaning till oss alla att leva innan vi dör. Det är en påminnelse både till mig själv och alla andra. Det blir en tänkvärd skrattfest som syftar till hejdlös livslust och vardagsmod.

Kom och hångla vettja, nu kommer succéshowen till oss i Alingsås - Vi ordnar allt det praktiska och du samlar ihop gänget!

PRIS 395 kr

Passa på att boka in konferensen hos oss så blir föreläsningsshowen den perfekta avslutningen på dagen. Vi erbjuder även biljett med en smarrig hamburgare eller Grands räksmörgås i restaurangen innan föreläsningen. 

Dagskonferens: 595 kr/pers

Välkommen att höra av dig till oss - för mer information och bokning av gruppergro@grandhotel-alingsas.se alternativ 0322-670119

Klas Hallberg har en enastående förmåga att skapa engagemang hos sin publik. Efter 20 år som professionell föreläsare är han ett slipat kommunikationsverktyg och 100% relevant i varje sammanhang.

Han rankas som en av världens bästa talare och är ständigt aktuell med nya teman och infallsvinklar.

CORONASÄKRAT EVENEMANG:
- Olika ankomsttider för minskat trängsel
- Glest möblerat mellan stolarna
- Genomtänkt logistik som hjälper dig att hålla avstånd
- Handsprit i alla utrymmen
- Om du har symptom ber vi dig stanna hemma

Eventet är avslutat

Hela Sverige hånglar med Klas Hallberg

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.