skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Head Over Boots: Springdale + Rookie Riot

Eventet är avslutat

Head Over Boots: Springdale + Rookie Riot

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

17 feb 2024 19:00 - 23:59

Beskrivning

Howdy kompisar!

Sadla på! Det är dags att damma av dina bästa boots och förbereda dig inför Göteborgs nya countryfest! Den 17e Februari 2024 förvandlas Skeppet Gbg till en riktig hoedown! Här är countryentusiasten lika välkommen som amatören.

Hela 67,9 mil vallfärdar country-popduon Springdale - vinnare av årets P4 nästa, som fick juryn att tro att Vårgårda ligger i den amerikanska södern. Och de har inte fel!

Från vår hemstad Göteborg kommer kvällens headliner Rookie Riot, som spelar “bluegrass music for country folk”, som idag är etablerat som ett av Sveriges främsta inom genren.

Var beredda på att känna danspulsen öka, som sedan når sin spets när vår egna country DJ Alex Mayr flippar sina skivor.

Föreviga kvällen med en flash-tatuering av självaste Carl Hansen från @rumforkonst.

Och har du ingen hatt eller bolo tie, stressa ej - merch kommer finnas.

Säkra dina biljetter, så syns vi i honky-tonk dimman.

Springdale
Springdale är den svenska countryduon som består av Julia Brejnak och Oliver Stenberg. 2022 släppte de sin första singel ”Me Leaving You”.

2023 vann de Sjuhäradsfinalen av P4 nästa med låten ”The One That Got Away”. Soundet är inspirerat av dagens moderna country, tänk artister såsom Keith Urban, Lainey Wilson och Carly Pearce. De skriver och producerar sina låtar själva och jobbar nu i studion med deras debut EP som kommer att släppas under 2024. Låtarna och soundet är djupare rotat i den gamla countrytraditionen, men med en modern touch. På Head over Boots har de med sig sitt grymma band och kommer bjuda på eget material. Allt från gammalt till osläppta låtar som kommer senare under 2024. Det bjuds även på lite favorit covers som ni garanterat kommer att känna igen.

IG @springdale_music

Spotify:https://open.spotify.com/artist/7opnYqeuXxCfG1sscMqXiF?si=DjGSbHANRhK_MW38YADAYg

Rookie Riot
”Looking for that honest simplicity that goes straight to the heart.”

Rookie Riot är bandet som älskar den sanna bluegrassmusiken och som först blev känt för sitt engagemang att lära upp unga nya musiker. Idag är bandet etablerat som ett av Sveriges främsta inom genren med spelningar på några av Europas största BG-scener, utmärkelser för sitt engagemang samt en 10:e placering i Galax, Virginia i somras bland 127 amerikanska band.

Folk har vallfärdat för deras musik, som väcker båda känsla och puls till liv.

IG @rookieriot
WWW: https://www.rookieriot.com/
Youtube: www.youtube.com/@rookieriot4545


Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer