skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Haystack VAK Mamma Pappa Barn

Eventet är avslutat

Haystack VAK Mamma Pappa Barn

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

17 feb 2024 19:00 - 18 feb 2024 01:00

Beskrivning

OBS! Endast Förköp! 150kr. 17e Februari. Gamla Enskede Bryggeri. Bolidenvägen 8. Johanneshov.VAK släppte hösten 2023 sitt tredje album ”The Islands” på vilket de förfinar sin version av progressive sludge. Kanske som ett möte mellan Yes och Breach? Albumet behandlar dystopiska och utopiska aspekter av Stockholms öar. Bland annat om hur staden har reducerats till ett transportsystem av människokreatur och ”Bodies” och hur den skulle behöva dolda underjordiska mötesplatser: ”Sewer Cafe”.https://open.spotify.com/track/7BsePZcOs6zv4Qxly8Azmg...Mamma Pappa Barn är en minimalistisk och post-punkig noiserock powertrio. Medlemmar från Culkin, Legbiter, Circular Ruin med mera. Trion har bevisligen mängder av skivor från Dischord, Amrep och Touch&Go samlade. De två albumen Utan Förvarning och Dåliga Nyheter finns på bandcamp, ny skiva på väg under 2024.https://mammapappabarn.bandcamp.com/album/utan-f-rvarningHaystack Ny skiva ute. Skruvad Oljudsrock.https://open.spotify.com/track/704ciD1yeNperRjfiOrdxB...

Lokal

Gamla Enskede Bryggeri, Bolidenvägen 8, 121 63 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer