Event inställt

Haveristerna livepodd

150,00 SEK

Plats

Datum

28 mar 2020 19:00 - 21:00

Beskrivning

Haveristerna kör livepodd! 

Haveristerna är podden som blandar satir, tyckonomi och granskning i ett unikt koncept och som med sin granskning av influencern Linnéa Claeson slog igenom på bred front under 2019. Men deras sågningar av offentliga personer stannar inte vid ett färgglatt hår utfyllt av högstadiepoesi och väggord. Faktum är att sedan starten har det sparkats vilt åt alla håll och poddens lyssnarantal har stadigt ökat. Vad som började med ett par hundra följare har nu växt till stabila 20 000 lyssningar per avsnitt med toppar uppåt 60 000. 

Den 28 mars mellan 19.00 och 21.00 intar Haveristerna Bonden bar i Stockholm med Mattias Svärd som konferencier. Insläpp från kl 18.00. 100 biljetter släpps som förköp och runt 20 i dörren där först till kvarn gäller. 

Det blir närmare två timmar högkvalitativt skitsnack där Axel kommer använda en osedvanlig mängd fula ord som Henrik tvingas ta kraftigt avstånd från. Myra kommer förmodligen ha åsikter om något nymoralistiskt utspel från en bunt nackamorsor med för mycket fritid. Sist men inte minst kommer Henrik säkert sätta tänderna i något nytt projekt fyllt till bredden av galningar som vill slicka i sig dina skattepengar. 

Det kommer helt enkelt bli en toppenkväll för alla inblandade! 

Podden består av: 

Axel är en medelålders, livstrött och misantropisk IT-tekniker med en fäbless för färgsprakande invektiv.
Helst skulle han spendera all sin tid med att spela vidya och dricka hot shots, men eftersom världen ser ut som den gör är hans livsgärning sedan cirka 2003 istället att skälla ut folk på internet.

Myra är en internetkrigarprinsessa som försörjer sig till stor del på att skriva om mänsklighetens dumhet.
Hennes politiska åskådning beskrivs bäst som frihetlig vänster med en förkärlek för arbetsläger. Myra bryr sig om saker som internetkultur, frågor som rör sexualitet, jämställdhet och rättighetsfrågor i stort. Korstågar för fulkulturens bevarande. Är ständigt försenad, oftast i sängen och sällan påklädd - men alltid online.

Henrik är en sosse i exil i väntan på vänstervindar.
Låter det pretentiöst? Det är exakt var det är. Istället för att ta tag i situationen valde han att sitta och grina i en podd om sossarnas högervridning. Till vardags jobbar Henrik med sajten interasistmen.se och som ombudsman. Henrik har också två bisittare under inspelning av podden vid namn Axel och Bambi som mest bryter in med glada tillrop när en bil kör förbi utanför.

Arrangör

Lokal

Bonden bar Bonden bar , Bondegatan 1, 116 23 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.