Have a Smultron

27 jun 2018 12:00 - 13:15

STUDIO, Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

HAVE A SMULTRON på STUDIOs utsiktsterrass på våning 6

För årets första lunch beger vi oss ut i solen och intar STUDIOs takterrass. Vi pratar, lär känna varandra och njuter av Malmhattans skyline. Eventen är både en möjlighet att lära känna andra som lever och verkar i Västra Hamnen, men även till för att väcka intresset för de många små gömda oaser som finns tillgängliga för alla runt om i Västra Hamnen. Välkomna!

Mat från Banh Bao
Vid varje Have a Smultron-tillfälle erbjuds mat från olika restauranger runt om i Malmö som beställs i samband med att ni köper biljett till eventet. Den lunch ni väljer väntar sedan på er på platsen för mötet.

Pho Chay - Risnudelsoppa med lättstekt tofu och vietnamesiska grönsaker toppad med gräslök, lök, färsk chili, koriander och citronklyftor

Pho Ga -Risnudelsoppa med kycklingfiléer toppad med gräslök, lök, färsk chili, koriander och citronklyftor

Bun Ga Xao Sa -Stekt kycklingfilé med citrongräs och lök. Serveras med färska risnudlar och toppad med sallad, saltade jordnötter, lök, rostad lök, mynta, koriander och chili.

Bun Bo Nuong - Stekt ryggbiff med risnudlar och toppad med sallad, saltade jordnötter, lök, citrongräs, rostad lök, mynta, böngroddar, koriander och chili. Serveras med sötsur frisksåsmynta, koriander och chili.

 • Maten beställs via www.flexeats.se.

 • Have a Smultron
 • Have a Smultron är konceptet där vi samlar Västra Hamnens nätverksmedlemmar, befintliga såväl som potentiella, för en lunch tillsammans. Vi gör det på en plats i stadsdelen som ni kanske inte besökt tidigare - våra smultronställen! Eventen är både en möjlighet att lära känna andra som lever och verkar i Västra Hamnen, men även till för att väcka intresset för de många små gömda oaser som finns tillgängliga för alla runt om i Västra Hamnen. Precis som tidigare år kommer luncherna hållas på onsdagar.
 • vastrahamnen.se
 • Pho Chay

  Ej tillgänglig

  Pho Ga

  Ej tillgänglig

  Bun Ga Xao Sa

  Ej tillgänglig

  Bun Bo Nuong

  Ej tillgänglig