skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Haunted Forest

Eventet är avslutat

Haunted Forest

Från 145,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

23 oktober 2020 - 1 november 2020

Beskrivning

HAUNTED FOREST 2020

Teamet bakom utsålda succéerna "Haunted House på Bogesunds slott" 2014 & 2015 är tillbaka med ett nytt skräckevent, nu i skogsmiljö!

I skogen Montebello på Bogesund i Vaxholm berättar sägnen att häxor, magiker och andra med "oförklarliga förmågor" blivit utsatta för den mest fruktansvärda tortyr du kan tänka dig. Här blev dessa personer både lemlästade, hängda och brända på bål. De som överlevde, som klarade testen, lämnades ofta svårt deformerade och deras liv var förstört för alltid. Nu vilar en förbannelse över skogen och den som vågar sig in på dessa marker riskerar att aldrig återvända, då häxorna för evigt söker hämnd för sina fruktansvärda öden...

Vågar du ge dig in i den hemsökta Montebelloskogen? Är du beredd att ta risken att utsättas för häxornas hämnd?

Hur går det till?

Haunted Forest är en form av rundtur i skogen med liknande upplägg som ett Haunted House, men utomhus. 

Du bokar biljett till en av de starttider som finns angivna, en start per timme. Observera att turerna kl. 16:30-17:30 är anpassade barnturer. Själva turen är beräknad att ta ca 15-20 minuter. Vi kommer att slussa er besökare i små grupper om 4-5 personer. Detta innebär att du kan få vänta en stund inom din valda timme innan det blir din tur. Men lugn, du kommer inte att ha tråkigt under tiden!

Det kommer att vara mörkt och du kommer att gå på skogsstigar. En god idé är att ta bekväma, stadiga skor och kläder efter väder. Varje grupp kommer att bli tilldelad en ficklampa, detta är den enda ljuskällan ni får. Det är inte tillåtet att lysa med egen lampa eller mobiltelefon. 

Vi gör allt för att corona-säkra eventet. Ficklampor spritas mellan varje byte och rekommenderade avstånd hålls. Du har sedan ditt eget ansvar att själv hålla avstånd och bara hålla handen med eller gömma dig bakom dina egna nära och kära. 
_______________________________________________________________________________________________

OBS! 

Med nya restriktioner från Folkhälsomyndigheten fr.o.m. den 29/10 är vi ännu noggrannare med avstånd och att inte ha för många personer på samma yta. De föreställningar som inte redan är fullbokade har vi stängt bokningen för vid 50 personer och vi kommer att dela upp väntande publik i två grupper om max 30 personer med fullgott avstånd mellan sällskapen. Ni går turen i grupper om max 5 personer, i första hand i era egna sällskap. 

_______________________________________________________________________________________________


Vi spelar i lätt regn men inte om det öser ner, så om väderprognosen ser ostadig ut kan det vara bra att hålla ett öga på mailen ifall att vi blir tvungna att ställa in eller skjuta upp evenemanget med kort varsel. Ni får i så fall tillbaka pengarna för köpta biljetter alternativt blir erbjudna plats till annan tur i mån av plats. 


Hitta hit

Adressen är Tenö 2, även Vaxholms Brukshundklubb fungerar då den ligger mittemot. GPS såsom exempelvis Google Maps hittar rätt om du slår in "Tenö 2" alternativt "Vaxholms Brukshundklubb". Parkering samt tillgång till toalett finns på platsen.  

Med bil från Stockholm:
Väg 274 mot Vaxholm. Kör 7,1 km. Sväng höger till Pålsundsvägen skyltat mot Bogesund. Kör igenom hela Bogesundslandet. Strax innan du kommer fram till Pålsundsbron är det skyltat mot Tenö. Montebello ligger ca 250 meter in på vägen på vänster sida. 

Med bil från Vaxholm:
Sväng vänster (från Vaxholmshållet) eller sväng höger (från Stockholmshållet) vid Cirkel K och åk över Pålsundsbron ut mot Bogesund. Efter bron ta första vägen till vänster, mot Tenö. Åk ca 250 meter så finns parkeringen vid Montebello på vänster sida. 

Kommunalt från Stockholm:
Ta buss 670 mot Vaxholm som utgår från Tekningska högskolan alt. Danderyds sjukhus. Gå av hållplats Pålsundsvägen. Därifrån kan du promenera ca 15 minuter till spelplatsen. Du går då tillbaka något och tar vänster förbi CirkleK och vidare över Pålsundsbron. Efter bron går du in på första vägen till vänster, mot Tenö. Du är nu på rätt väg och anländer snart Montebello och parkeringen på vänster hand, startplats för turen. 

Buss 681 går även ut på Bogesund från Vaxholm alt. Kulla vägskäl. Se sl.se för tider och byten. 

Grupprabatt 10% erbjuds vid bokning av minst 10 biljetter. 
Mer information uppdateras löpande på vår hemsida: www.wallscenprod.se



Arrangör

WALL & Co. / WALL scenproduktion skapar och producerar underhållning och konstnärlig framställande verksamhet såsom: egna teater-, kultur- och upplevelseprojekt, interaktiva mingelakter för event och fester och konsultverksamhet med innehållsproduktion för event samt projektledning, produktion, manus, regi, casting, kostym, mm. 

Vårt signum är dramatiseringen, det karaktärsbaserade och interaktiva. 

På senare år har vi snöat in lite på skräckproduktioner. Vi skapade Haunted House på Bogesunds Slott 2014 och 2015 och hösten 2020 bjuder vi in till Haunted Forest!

Lokal

Waxholms Brukshundklubb, parkeringen Waxholms Brukshundklubb, parkeringen, Tenö 2, 185 93 Vaxholm

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer