Event inställt

Hasse Brontén på Knivsta CIK!

295,00 SEK

Plats

Datum

4 apr 2020 20:00 - 22:00

Beskrivning

Knivsta Comedy Club är oerhört stolta över att kunna presentera en stor standupshow för första gången i Knivsta, och vad passar bättre än att göra det i nybyggda Centrum för Idrott och Kultur tillsammans med Sveriges antagligen populäraste polis, Hasse Brontén? Efter många år i polisyrket sadlade han om till komiker, och hans humor präglas av rättframma iakttagelser om sig själv och sin omvärld med stor igenkänningsfaktor. Förutom TV-shower och uppträdanden på Sveriges stora scener har han också turnerat med sin egen show Bipopulär och är aktuell med egna podden "Snutsnack". Missa inte chansen att se honom LIVE här i Knivsta!

Supportkomiker under kvällen är stjärnskottet Eleni Dimitrelou Tångstedt, som med sin oblyga och skarpögda humor gjort succé inom svensk standup de senaste åren, samt Knivstas egen James McKie, ena halvan av Knivsta Comedy Club. Eva Viding Bussell, den andra halvan, håller ihop kvällen som konferencier.

Varmt välkomna till en underhållande och skrattfylld kväll i Knivsta!

Arrangör

Lokal

Knivsta Centrum för idrott och kultur Knivsta Centrum för idrott och kultur, Parkvägen 31 A, 741 40 Knivsta

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.