Härken 04-gask på Norrlands

14 okt 2017 21:45 - 23:45

Norrlands Nation, Västra Ågatan 14, 753 09 Uppsala


Hembygdsföreningen Vajan presenterar stolt:

► HÄRKEN: 04-gask på Norrlands nation!

Lördagen den 14 oktober är det äntligen dags för höstens absolut bästa fest! Ta en paus i tentaplugget och kom och häng i vår Bubbellounge, var med i vår Beer-Pong turnering eller dansa bort tentaångesten!


Tre dansgolv, sex barer. HELA HUSET ÖPPET 22-04!

Scrolla ned för att läsa allt om årets line-up av DJs.

》》 SLÄPP 《《
22:00 - 04:00

Förköpsbiljetterna bryter kön fram till midnatt och gäller därefter som kvitto på betalt inträde.

Nationskort krävs.


》》Beer Pong Turnering《《
► Om Beer Pong - turneringen:
▷ 3-5 personer per lag
▷ 200 kr per lag betalas i dörren (Inkluderar entré och öl/alkfritt till första matchen samt entré till den efterföljande klubben - Fett värt!)
▷ Nationskort och legitimation krävs för samtliga i laget
Föranmälan sker till siren.vajan@gmail.com med lagnamn och namn på deltagarna senast 12/10. Genom föranmälan är man garanterad plats till 18.45, vi öppnar dörrarna från 18.15 och drar igång själva turneringen 19.
I mån av plats kommer det gå att registrera sig på plats mellan 18.15 och 18.45.


》》FÖRKÖP《《
► Förköpsbiljetter finns att köpa online och i Majs café följande tider:
11/10 11.30-13.30
12/10 11.30-13.30
13/10 11.30-13.30
14/10 12.00-15.00


》》 KVÄLLENS DJs 《《
► Jonatan Rikner
Jonathan Rikner är en erfaren DJ från Frankrike som snurrat Plattor och USB-minnen i många år. Under hans karriär har han värmt upp och spelat på samma scener som Vigiland (SE), Adrian Lux (SE), Blinders (NL), Albin Myers (SE), Justin Prime (NL) och många fler.
Han är relativt ny inom nationslivet i Uppsala, men man brukar kunna skymta honom gästspelandes på våra Onsdagar samt på flera andra nationer.

Jonathan har släppt flera remixer och mashups som förekommer ofta under hans spelningar och som alltid bjuder upp till sång.
Hans musikstil är en gåta då det alltid är en resa från Disco och Funk till det senaste inom hård House och Electro. Mitt i allt detta lyckas han blanda in hip-hop samt en och annan rock-låt. Publik-känslan är alltid på topp och dansgolven lyckas alltid välta.

Han är nu här för en helkväll i vårt disco med en show som sent ska glömmas för att visa hur det ska gå till, och vi hoppas du är redo!
https://www.facebook.com/jonathanrikner

► Jacob Vinnars
Jacob Vinnars är ett nytt namn från Uppsala som förgyllt höstens onsdagasklubbar på norrlands men även ett och annat 04! Han kör house och kommer denna kväll värma upp åt Jonathan Rikner i Discot!

► Adam Alvinge
Adam Alvinge är ett namn värt att hålla reda på med stor erfarenhet på nationsscenen. I år är han tillbaka på Härken för att köra hip-hop på lilla dansgolvet i gamla delen! Gillar du hip-hop? MIssa inte det här!!!

Du vill inte missa detta! Peppen peppen PEPPEN!

Biljett

Stängd