Hoppa till huvudinnehåll

Hårdrock För Helvete Live @ ROY Mölndal

Hårdrock För Helvete Live @ ROY Mölndal

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

28 sep 2024 21:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Den 28 september är det dags igen för Hårdrock För Helvete att inta Restaurant ROY i Mölndal. Denna gång i egen regi och med ett helt dedikerat set med dom bästa låtarna från dom bästa skivorna från det ikoniska rockåret 1984.  Utöver detta spelas av den bästa blandning av hårdrock från 1970-1985. Ingen afterski-trams utan riktigt hårdrock för dom som älskar hårdrock.

Säkra din biljett redan nu. Syns på ROY den 28 september.

🤘Hårdrock För Helvete🤘

Arrangör

Göteborgsbaserat coverband. Hårdrock för folk som gillar hårdrock! Inget afterski-trams.

Lokal

Restaurant ROY, Nämndemansgatan 1, 431 33 Mölndal

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer