HARDLY EVER

HARDLY EVER

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

30 sep 2023 18:00 - 19:15

Beskrivning

Wee/Francesco Scavetta presenterar dansföreställningen Hardly Ever som är en del av scenkonstbiennalen GIBCA Extended. Föreställningen är i samarbete med Gerlesborgsskolan.

BUSS FRÅN GÖTEBORG!

Följ med på en bussresa från Göteborg – Gerlesborg – Vitlycke och upplev en myriad av bildkonst- och scenkonstaktiviteter i Gerlesborgsområdet (på Gerlesborgsskolan, KKV, Scenkonst Gerlesborg, Café Olivia) och på Vitlycke-CPA!

Länk till anmälan av bussresan finns här!

HARDLY EVER

Hardly Ever utforskar föreställningen om sanning och lögner i teater och vardagliga upplevelser, och tar fram en utredning som inleddes med föreställningen Sincerely yours (2008-09).
Verket leker med klyftan mellan att skapa förväntningar och att tillåta det oväntade. Att presentera sammanställningen av fysiska svar på verbala uttalanden, där den lilla missmatchningen öppnar för nya associationer. 

Läs mer om föreställningen på www.vitlycke.org

GIBCA EXTENDED

Göteborg International Biennial for Contemporary Art (GIBCA) är ett samtidskonstprojekt som äger rum vartannat år i Göteborg, Sverige. GIBCA startade 2001 och har etablerat sig som ett av Sveriges största konstevenemang och ses internationellt som en undersökande och platsdedikerad biennal.

Lokal

Vitlycke - Centre for Performing Arts, Vitlycke gård 3, 457 93 Tanumshede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer