skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Harder

Eventet är avslutat

Harder

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

25 feb 2024 12:00 - 13:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Hej festglada technoentusiaster!

Längtar du efter en oförglömlig kväll fylld med pulserande beats och elektrisk atmosfär? Då är du inte ensam! HardDBeats är stolta att presentera "Harder" - den ultimata techno-partyupplevelsen som kommer att skaka om din lördagskväll.

📅 Tid & Datum: 16feb 2024

Platsen för denna elektroniska musikextravaganza är ännu en hemlighet, men en sak är säker - det kommer att vara en plats där musiken tar över och dansgolvet blir ett hav av rytmer.

Biljettpriset börjar så lågt som 149,85 SEK, vilket ger dig en oslagbar värde för ett natt fylld med spännande beats och oförglömliga minnen.

Skynda dig och säkra din biljett nu, för "Harder" kommer att bli en händelse som du inte vill missa! Are you ready to go harder?

Låt oss tillsammans skapa en kväll utöver det vanliga och dansa till den otroliga musiken som HardDBeats har i beredskap för oss alla. Ses vi där?

Arrangör

Lokal

Stockholm, Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer