skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Hardbeach 2017 - The Lost Empire

Eventet är avslutat

Hardbeach 2017 - The Lost Empire

Från 395,00 SEK

Plats

Datum

4 aug 2017 18:00 - 6 aug 2017 03:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

År 2017 kommer den tredje upplagan av Hardbeach att äga rum den 4-5 augusti på Åhus strand i Åhus. F2D kommer återigen att satsa på en magnifik line-up med lokala, regionala, nationella och internationellt kända namn, vi kommer att lägga mycket fokus på området, ljusshowen kommer att tas till nya nivåer – och vi kommer som vanligt inte hålla tillbaka på kvalitén av helhetsupplevelsen.

Temat för årets upplaga är baserat på legenden kring den mytomspunna staden Atlantis som sägs gått förlorad ner på havets botten. Precis som tidigare kommer eventet att inspireras av internationella festivaler genom att låta temat genomsyra helheten– allt från den pampiga scenen till dekorationen kommer ha staden Atlantis som huvudfokus.

Med ett perfekt läge på Åhus strand kommer den ultimata festivalupplevelsen att infinna sig. Vårt mål med Hardbeach är att ge dig som besökare ett äventyr som fortfarande är svårt att hitta inom Sveriges gränser. Genom att sammanbinda en helhetsupplevelse utöver det vanliga med ljud, ljus, design och område av hög kvalitet hoppas vi på att öppna ögonen för en ny värld i er hemmamiljö. Det är dags att förbereda sig på en tvådagarsfestival som kommer att förändra den svenska musikscenen så som du är van vid att se den. Välkommen till Sveriges största strandevenent för de hårdare musikstilarna den 4-5 augusti 2017.

 • Primo Experience Pass
  - Festivalbiljett med tillträde lördagen
 • Sublime Experience Pass
  - Festivalbiljett med tillträde fredag och lördag
 • Ultimate Experience Pass
  - VIP-biljett med tillträde fredag och lördag
  - Tillträde till extra upplevelse från VIP-området med bästa utsikt över scenen.
  - Separat dryckesservering

Önskar du boende till din festivalvistelse kan du köpa våra helgpaket där både boende och biljett ingår. Se våra olika helgpaket här: http://travel.f2d.se/

Bussresa till och från eventet via https://coretours.se/tours/hardbeach-2017/

Line-up Fredag
Re-Style
Bellzor
Trickster
Wake & Baked
Moar
DJ Toxin - Offical Harder Styles DJ
Mania
MennoLine-up Lördag
Da Tweekaz
MYST
Ceazar
MVTATE
Hidden Kingdom
Lysmasken / Dj Golion (Swedish hardtrance & hardcore dj)
Neutrophic
DJ MXL
Sacrificial Pact
Diamanic
Menno
FMJMC: MC Rebel

Arrangör

Lokal

Åhus Strand, Stubbagatan 2, 29632 Åhus

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer