Hardbeach 2016

12 aug 2016 18:00 - 14 aug 2016 00:00

Åhus Beach, ., 29632 Åhus

VÅRA HELGPAKET INKLUSIVE ULTIMATE EXPERIENCE PASS (WEEKEND VIP) ÄR NU TILLGÄNGLIGA PÅ http://travel.f2d.se

OM EVENTET:

Efter en mycket lyckad första upplaga av Hardbeach sommaren 2015 presenterar nu F2D stolt vår andra upplaga: Hardbeach – Immolation. Eventet kommer att äga rum på Nya Täppetstranden, en av Sveriges finaste och mest välkända badstränder. För att få den ultimata festivalupplevelsen kommer det att finns möjlighet att vara med på Hardbeach i två hela dagar. Tillsammans kan du vara med när vi skapar Sveriges största strandevent för de hårdare musikstilarna.

Precis som våra grannar och partners ute i Europa kommer hjärtat av festivalområdet att vara vår scen, en upplevelse och skapelse som inte hör till vanligheten inom Sveriges gränser. Scenen kommer att byggas med fokus på årets tema och ni kommer inte att bli besvikna. På scenen kommer du att få chans att se lokala, nationella och internationella DJ:s representerade inom de hårdare musikstilarna hardstyle och hardcore. F2D gör allt för att skapa en eventupplevelse utöver det vanliga.

Med inspiration av internationella festivaler kommer Hardbeach att kretsa kring ett specifikt tema som genomsyrar hela upplevelsen. Årets upplaga kommer att gå under temat för aztekernas kungarike och världsbild.

“Immolation” är handlingen att offra något genom att bränna ett objekt, djur eller människa för att tillfredsställa en Gud. Det är på Hardbeach som ni ska göra er redo att offra er för era Gudar, era DJ:s. Inom aztekernas mytologi är det Gudarna som ser till att deras undersåtar krigar för dem och att de offrar sig själva och sin själ för sin oändliga kärlek till sin Gud – er DJ. Att misslyckas med att betjäna sina Gudar kan leda till undergång. Aztekernas ansvar är att se till att hålla sina Gudar tillfredsställda. Endast genom stor passion, ritualer av sånger och dans kan Gudarna uppnå sin fulla potential och kommer därefter att visa sin tacksamhet genom att prisa sina undersåtar. Aztekernas ideologi är uppdelad i tre världar: himmel, jord och underjord, vilket ni kommer att uppleva genom euforisk hardstyle, rawstyle och hardcore. Aztekernas värld kretsar kring en mittpunkt, deras soltempel. Vår scen.

Vårt mål med denna festival är att ge dig som besökare ett äventyr som du sent ska glömma. Genom att sammanbinda en helhetsupplevelse utöver det vanliga med ljud, design, område och ljus av hög kvalitet hoppas vi på att öppna ögonen för en ny värld i er hemmamiljö. Det är dags att förbereda sig på en tvådagarsfestival som kommer att förändra den svenska musikscenen så som du är van vid att se den.

CORETOURS - PARTYRESA TUR & RETUR:

För er som är bosatta i nedanstående städer erbjuder vår partner Coretours partybuss tur & retur, boka HÄR!

Besök Hardbeach.se

Besök Hardbeach Facebook

Besök Facebook eventet

När du köper biljett så accepterar du våra villkor som du finner HÄR.

EARLY BIRD - Primo Experience Pass - Lördag

Ej tillgänglig

Primo Experience Pass - Lördag

Ej tillgänglig

Sublime Experience Pass - Lördag VIP

Ej tillgänglig

Ultimate Experience Pass - Weekend VIP (Fredag + Lördag) + 2x Afterparty

Ej tillgänglig