Hard Society 1.0

Hard Society 1.0

Biljetter från 250,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2023 21:30 - 26 mar 2023 01:59

Beskrivning

När: Lördag, 25'e Mars kl 21:30-02:00 (står 03:00 pga att det blir sommartid)
Var: Svampen, Dalbygatan 4, 703 80 Örebro

Swedish Rave Society presenterar stolt:
▐ H A R D S O C I E T Y 1.0▐

Den 25e Mars är det dags igen och ta hissarna upp i svampen för att dansa loss till tonerna från våra djs som kommer bjuda på allt från Hardstyle till Hardcore.
Ljudet står Smedjan för denna kväll och är en tung rigg från D&B Audiotechniks nya A- och V-serie.

▐ L I N E U P▐


21:30-23:00 Schnippenkopf [Hard Trance]
23:00-00:00 JTFU (aka. Rocco) [Hardstyle]
00:00-01:00 Toxin [Reverse Bass/Rawstyle)
01:00-02:00 Nenad [Hardcore]


▐ B I L J E T T E R▐

Endast förköp. Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Det kommer inte säljas biljetter vid dörren.Biljettförsäljningen startar Fredag 24e Februari kl 12:00. All biljettförsäljning sker via Billetto, bokningsavgift ingår i priset.


▐ B A R & G A R D E R O B▐

På plats finns en bar där det serveras dryck och tilltugg.
Obemannad garderob finns som tittas till av vakt och personal.


▐ V I K T I G T *** R E G L E R ▐- Festen är PRIVAT och varje besökare är medlem! Om du inte är medlem redan så blir det det automatiskt vid köp av biljett. Varje besökare registrera sin biljett med sitt RIKTIGA namn och email vid köpet hos Billetto.
- Kontroll av giltig legitimation sker på varje besökare vid entrén. Ingen legitimation = ingen entré. Ingen förköpt biljett = ingen entré.
- Åldersgräns 18 år.
- Ingen alkohol eller gas får tas med till festen av gästerna.
- Ingen försäljning får ske på festen av gästerna.
- Skräpa inte ner och var trevlig mot övriga medlemmar!
- Nolltolerans mot droger, våld och trakasserier av alla slag.
- Innehållet i detta event kan komma att förändras.

Arrangör

Svensk arrangör från Örebro som riktar in sig på evenemang inom den hårdare elektroniska musiken som trance, techno, psytrance, hardstyle, rawstyle, hardcore m.m.

Lokal

Svampen Skybar, Dalbygatan 4, 703 80 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.