skip to main content

Har vi kapacitet, Madame?

Har vi kapacitet, Madame?

Från 375,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

20 juli 2024 - 28 juli 2024

Beskrivning

Löfnäs Loge presenterar stolt "Har vi kapacitet, Madame?" 

En rolig poetisk knäpp och allvarlig teater-revy.
Har vi kapacitet, Madame? är en föreställning där skådespelarna Maria Sundbom och Maurits Elvingsson kastar sig mellan ängsliga samtidsbetraktelser, galen humor, sång, musik och Staffan Westerbergs underfundigt rika poetiska värld.

En sorts revy av Staffan Westerberg, Martin Sundbom, Maria Sundbom och Maurits Elvingsson

Kom och upplev en oförglömlig kväll i de mest charmiga lokaler i Dalarna. 

En magisk kväll på Logen!

Biljetterna är begränsade, så boka din upplevelse nu!

Arrangör

Lokal

Löfnäs Loge, LÖVNÄS GÅRD 1, 790 15 Sundborn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer