skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Happiest Place på Skeppet GBG !!

Eventet är avslutat

Happiest Place på Skeppet GBG !!

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2022 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

2022 markerar 5 år sedan Happiest Place, med väldigt lite väsen, föddes som skivbolag. För att fira faktumet så kommer 2022 bli ett år med mer oljud än tidigare – med start den 25e mars.

På scen står tre stora favoriter för HP & resterande pop-Göteborg, några personliga kommentarer:

Agent Blå…
En av de stora stoltheterna från det kultförklarade GBG-bolaget Luxury tar äntligen plats på scen igen i hemstaden efter en lång tid ifrån. Kanske det band som ’hängt med’ runt HP längst, så väldigt glad att de tagit sig tiden för, vad som bara kan bli, en fantastisk spelning!
spotify

Boy With Apple…
Ett av stans senaste tillskott. Med en fantastisk EP & två färska singlar i bagaget kommer trion att (förhoppningsvis) spräcka varenda trumhinna i lokalen. Annars får de ta denna texten som en uppmaning!
spotify

The Embassy…
Duon kräver väldigt lite introduktion för den medvetna indie-ungen i förklädnad. Ett av de viktigaste banden för Happiest Place på ett personligt plan, såväl för deras enorma insats som stilbildare inom svensk popmusik. Första gigget på ett bra tag – inget som någon vill missa!
spotify

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer