skip to main content

Hantera känslor som oro och rädsla - nå ett lugn för mer välmående

Hantera känslor som oro och rädsla - nå ett lugn för mer välmående

Från 350,00 SEK

Online-event

Datum

24 jan 2024 12:00 - 24 mar 2024 23:59

Beskrivning

Välkommen till Pernilla Renmans kunskapsföreläsning om hantering av känslor för att uppnå lugn och ökat välmående, mitt i vardagens stress och oro!

Datum: fr o m 24 januari 2024 och utvald tid framåt kan Du boka in Dig och se föreläsningen när det passar Dig! 

Tid: Den tid som passar in inom datum för visning, efter Ditt biljettköp

Känner du dig stressad eller överväldigad av dina känslor? Det här seminariet är perfekt för dig! Upptäck verktygen för att hantera dina känslor och hitta lugnet inom dig.

Pris: 350,00 SEK + adm avg

Gå med oss för en inspirerande och lärorik dag fylld med insikter och kunskap om personlig hälsa och välbefinnande. Ta kontroll över dina känslor och skapa en mer balanserad och fridfull tillvaro.

Boka din biljett idag och sätt dig själv på vägen mot ett harmoniskt och friskt liv!

Arrangör

För ett ledarskap i hållbar utveckling. Med passion för liv i livet och att bidra till mer välmående individ och organisation så väl som samhälle och värld, trots mötet av ibland svåra påfrestningar.

Genom det lilla kan vi bidra till det stora och vi gör det, tillsammans! 

Jag finns till hjälp genom konsultuppdrag, föreläsningar och work shops. 

LEDARSKAP

POSITIVITET

INSPIRATION

KREATIVITET

UNDERHÅLL

DIGITALISERING

Kontakta mig gärna vid funderingar eller för ett samtal kring upplägg initierat av Ert behov om utveckling i hållbar riktning. 

Med värme, 

Pernilla


Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer