skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Hanna Järver & KÅRP

Eventet är avslutat

Hanna Järver & KÅRP

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

2 apr 2022 20:00 - 3 apr 2022 01:00

Beskrivning

Hanna Järver
Lördag, 2 april
20.00 - 01.00, Slaktkyrkan
Åldersgräns: 18+ år

HANNA JÄRVER - tusen täta lögner in (2020) är Hanna Järvers andra album i karriäraren, och är uppföljaren till hennes kritikerhyllade debutalbum So Long som kom ut 2018.

Hennes andra album är en mer lågmäld och råare skiva som skrevs och producerades för att upplevas live. Det mest övergripande temat för tusen täta lögner in är maktlöshet och den kretsar kring en relation som uppenbart är destruktiv men som ändå är svår att ta sig ur. På många sätt är den Hanna Järvers mest personliga och lyrikcentrerade skiva hittills.

Albumet tusen täta lögner in har spelats in i Rikti Studio, som Hanna har spenderat en stor del av förra året med att bygga upp tillsammans med ett par artistkollegor och medlemmar från hennes eget band. Precis som vanligt har alla låtar skrivits, producerats och spelats in av Hanna själv.

Hanna Järver följer med tusen täta lögner in upp debutalbumet So Long. Den hyllades unisont av svensk press och etablerade henne som en av Sveriges mest intressanta popröster. Det ledde henne också fram till karriärens tredje P3 Guld-nominering.

-

KÅRP - I december släppte KÅRP singeln IT LOOKS BAD. Låten fick ett varmt mottagande, både av svensk press och internationella bloggar. “Det här är inget annat än en total banger.”, skrev Gaffa och Djungeltrumman utbrast ett koncist “Herrejävlar. Jämförelser med The Knife, Kite och Lycke Li avlöste varandra.

It Looks Bad är den första låten ur en kommande apokalypstriologi. Serien skapar tillsammans en resa genom tre stadier av apokalypsen: kaos, tystnad och den nya världen.

Den första ep:n – KRIS – tar oss rakt in i undergångens kaos. Världen brinner, ordningsmakten skjuter oskyldiga människor till döds, naturkatastrofer och krig sätter vuxna och barn på flykt, taggtråden vässas vid den rika världens gränser och en pandemi stänger ner våra samhällen på ett sätt vi aldrig tidigare sett.

- Vi började arbeta med den här trilogin efter att vi släppte vår debutalbum 2019. Då kunde man ana undergången som ett mörker i slutet av tunneln. Vi insåg snart att apokalypsen redan var här, vi förstod bara inte att den skulle komma så snabbt, säger KÅRP.

Släck ljuset, stäng fönstren och ta på er maskerna igen, för detta är den egentliga pandemin och den dundrar av dödsdisco.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer