skip to main content

Haneberg Har Fest -24

Haneberg Har Fest -24

Från Gratis

Plats

Datum

5 jul 2024 17:00 - 6 jul 2024 23:59
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Haneberg Har Fest -24: Två magiska sommarkvällar under stjärnorna!

Är du redo att rocka loss i sommarnatten? Missa inte chansen att vara en del av den  unika musikfestivalen Haneberg Har Fest -24, arrangerad av det anrika Haneberg Säteri! Under två elektrifierande kvällar, den 5:e och 6:e juli 2024, förvandlas Haneberg Ladugård till ett euforiskt hav av musik, fest och gemenskap.

Fredagen den 5:e juli sparkar vi igång festivalen med ingen mindre än den karismatiska Petra Marklund och den stjärnskottet Felicia Takman, som garanterat kommer få dig att sjunga med till varje ton. Dagen därpå, lördagen den 6:e juli, tar scenerna över av rockgrupperna Lillasyster, Scarlet och Sator – bered dig på hjärtstoppande riff och refränger som ekar långt ut i natten.

Biljetterna är så flexibla som det bara går! Välj mellan en prisvärd tvådagarsbiljett för endast 595 SEK eller en endagsbiljett för 395 SEK. Kommer du med familjen? Gratis biljetter till barn upp till 12 år i sällskap av vuxen.

Vi har till och med tänkt på din resa hit – Boka plats på festivalbussen samtidigt som du köper din festivalbiljett. För dig som vill ta med husvagn eller husbil finns det också uppställningsplatser – observera att dessa är utan tillgång till el eller vatten.

Ta med vännerna, familjen eller kom själv för att träffa andra musikälskare under en helg fylld av oförglömliga minnen och toner. Haneberg Har Fest -24 väntar på dig, köp din biljett idag!

Arrangör

Haneberg – framtidens dynamiska landsbygd

Haneberg vid Näshultasjöns sydvästra strand är en kulturbygd med anor och med visioner om framtiden. Vi vill uppfylla människors framtida behov, nära naturen och mitt i gemenskapen. Här vävs vårt lant- och skogsbruk samman med innovationer och nya arenor för kultur och kreativa näringar där vi utvecklar samhället tillsammans. Vi kallar det framtidens dynamiska landsbygd. Välkommen till Haneberg!

Lokal

Haneberg Ladugård, Haneberg Säteri, 643 97 Västra Näshulta

Headliners

Haneberg Har Fest -24
Haneberg Har Fest -24

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer