Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Handpan & Trumma

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Handpan & Trumma

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

3 dec 2023 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Handpan & Trumma är en spännande och unik konsert av meditativ karaktär. Det är en enmanskonsert där jag spelar Handpan och trummor samtidigt.

INGÅNG PÅ BAKSIDAN!

På första advent Söndagen den 3 December kan man fylla sina sinnen med meditativ musik i yogastudion Maingat yoga i Västervik. Det blir en stämmningsfylld och mysig inramning där vi sitter på golvet på madrasser och kuddar med levande ljus och dämpad belysning. 

Under ca en timmes konsert kommer jag bjuda på intuitiv musik med rytmer från olika trummor tillsammans med det fantastiska instrumentet handpan/hangdrum.

Detta är ett eget koncept med egna kompositioner och helt instrumentalt. Det är ett tillfälle att varva ner, andas, känna in, fyllas på med energi och bara vara närvarande.

- Madrasser, kuddar, bolster finns att tillgå men ta gärna med egen filt och ngt bekvämt att sitta på.

- Stolar finns för de som absolut behöver.

- Tebjudning som man kan ha under konsert.

- Kom i god tid, senast 15 min innan konsert.

MVH Magnus

Arrangör

Lokal

Maingat Yoga Västervik, Östra Kyrkogatan 49, 593 33 Västervik

Headliners

Magnus Karlsson
Slagverkare & SoundHealer

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer