Hälsoevent i Järla sjö

19 maj 2019 09:00 - 13:00

Uppfinnargränd 5, 131 60 Nacka

En fullspäckad förmiddag med fokus på dig som kvinna och hur du blir stark inifrån och ut. Vi bjuder på ett härligt träningspass, hälsosam brunch, inspirerande workshop och avslutar med ett lugnt yogapass.

GÅ TVÅ OCH FÅ RABATT!!

Om oss:

Sofia är personlig tränare och tillsammans med sina kunder jobbar hon för att hjälpa dem finna glädje och motivation i vardagsrörelse och träning. Med rätt verktyg och förståelse för hur kroppen fungerar hjälper hon dig att bli stark inifrån och ut. ”Hälsa och rörelse för alla är det jag tror på och jobbar för. Alla kan!”

Läs mer på sofiashalsa.com & Instagram @sofias_halsa 

_

Elinor är utbildad yogalärare inom klassisk Hathayoga, vinyasa flow och yinyoga. Hon tror att nyckeln i livet ligger i att leva med närvaro och att stillheten i vila kan läka det mesta av våra moderna åkommor. Därför rör vi oss i yogan med närvaro och återhämtar oss genom djupavslappning och medvetna andetag.

Läs mer på Athayogi.se & Instagram @atha_yogi
_

Annika är Holistisk Livscoach och jobbar utifrån att alla delar i livet är lika betydelsefulla för att du ska må bra. Rörelse, ätande, vila och sömn. Men även arbete, relationer, ekonomi och fritid. Vi behöver alla olika saker och jag hjälper dig med precis det du behöver för att leva det liv du önskar. 

Läs mer på HolisticMama.se & Instagram @holisticmama.se 


Alla kan delta och alla kvinnor är välkomna!

Kramar

Sofia, Annika & Elinor