Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Hälsa på Höglandet

Eventet är avslutat

Hälsa på Höglandet

Från 295,00 SEK

Plats

Datum

16 mar 2024 08:30 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Lördagen den 16 mars är det premiär för eventet #hälsapåhöglandet. Och vilken dag det kommer bli. En riktig boost-dag fylld med en massa energi och härliga vibbar, allt för att just du ska få möjligheten att upptäcka vilket fantastiskt utbud av hälsa & välmående vi har precis runt knuten här på höglandet.

En hel dag i hälsans tecken där spännande föreläsningar, fina erbjudanden, tips och en massa härlig energi kommer att varvas om vartannat. En riktig feelgood-dag med andra ord! Vi på Hotel Ullinge har den stora äran att få stå värd för eventet tillsammans med ett helt gäng fantastiskt duktiga entreprenörer som är experter inom hälsa, friskvård och välmående.

Programmet och information om alla våra fantastiska utställare hittar du här. Under eventet kommer du att få möta ADDA Hälsoperspektiv – AnnicaZONterapi - Createa - DUO Studio Yoga & Livsstil - Eksjö Kommuns Hälsocoach - Forma Framtid Friskvårdcenter - Friskis & Svettis Eksjö - Goda Nyttigheter - Havskog massage - Hålligång Massage & Friskvård - IAM by Idha - Krossa Boxen - Manawa Massage - Mias Goda - Må Bra i Kropp & Själ hos Camilla - Studieförbundet NBV - Svanfors Harmoni & Hälsa - Yoga Eksjö - C/O Söraby - WissWay

Som en extra bonus, världens bästa överraskning så har vi den stora äran att få välkomna en av Sveriges mest spännande hälsoprofiler och årets talare 2023 Marten Nylen, som kommer föreläsa om motivation, balans och hälsonycklar. Föreläsningen arrangeras av Studieförbundet NBV - NBV Sydost, Jönköping.

Tillsammans utlovar vi en fantastisk dag där just du och ditt välmående spelar huvudrollen. Så passa på att klicka hem din biljett redan nu.

Biljetten för 295 kr inkluderar tillgång till eventet, smarrig lunch, fika och tillgång till kallbad och värmande bastu. Programmet för dagen som du hittar här. Under dagen ingår vissa happenings & event medan andra kostar en liten prova på summa där vissa av platserna kan bokas i förväg men hälften av platserna är så kallade drop-in platser.

Håll gärna utkik i våra sociala kanaler inför eventet, för där kommer mycket härlig info och inspo att delas.


Arrangör

Du är här. Så nära stan, men ändå på landet. Bara 50 minuter från metropolen Jönköping, Lugnet av Södra Wixens glittrande vatten, den susande skogen och den orörda naturen sätter stämningen. Här finns tid för frihet, drömmar och nya mål. Tid för att dröja sig kvar mellan böljande lakan en tidig söndagsmorgon. Att ta en långsam promenad längs med bryggan och stanna en stund för att lyssna på Södra Wixens magiska kluckande. Att i lugn och ro väckas av värmen i ansiktet från solstrålarna som tittar in genom gardinerna innan nästa power-möte börjar. Tid till att bara vara och njuta av livet. Just här och nu. Kanske är det här du vågar ta nästa avgörande affärsbeslut, kläcka de där briljanta idéerna – eller låta fjärilarna dansa i magen när du säger ja till ditt livs kärlek. Varmt välkommen till oss på Ullinge!

Lokal

Hotel Ullinge, Orrarp Ullinge 1, 575 96 Eksjö

Headliners

Mårten Nylén
Spännande föreläsning om Motivation, balans och hälsonycklar

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer