skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Halmstad Smakrunda

Eventet är avslutat

Halmstad Smakrunda

Från 799,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

19 maj 2024

Beskrivning

Starttider från kl 09:45 till 11:00

Halmstad Smakrunda bjuder på vacker natur, goda smaker och spännande möten – en cykelupplevelse du inte vill missa! Smakrundan är cirka 40 km och tar dig genom vår vackra natur längs Kattegattleden, med några avstickare. Rundan innehåller 9-10 olika smakstopp där du får möta passionerade entreprenörer som alla brinner för det de gör. Halmstad Smakrunda är en cykelupplevelse för alla sinnen.

Kort info om stoppen kan ni läsa om nedan

I AM COFFEE
På I’M COFFEE lever och andas vi kaffe, och ser till att vårt rosteri sprider ljuva dofter över Högskoleområdet i Halmstad. Vårt utbud är brett och riktar sig till dig som föredrar ett kaffe utöver det vanliga. Här blir det choklad och kaffe.

Wiggo
På Wiggos bjuds det på rak, ärlig och hemlagad mat från Nicklas. Idén till matkonceptet kom från hans farfar som arbetade som rallare och insåg tidigt vikten av vällagad mat. På Wiggo kommer du få provsmaka lite olika wraps.

Nellie Nettis + Ala Kaffe Rosteri
Frösakulls nya inredningsbutik! Här hittar du Anettes handplockade utbud av inredning och textilier. En butik fylld av inspiration och passion för inredning. Dagen till ära erbjuder Anette 15% rabatt på hela sortimentet. På plats finns också Ahla Kafferosteri och bjuder på sina välsmakande kaffe med något gott till.

The Driftwood
Gemytlig trattoria i Vilshärad, The Driftwood är en restaurang och pizzeria med alkoholrättigheter där vi serverar vedugnsbakad pizza och à la carte vilket man kan avnjuta både inne i restaurangen och ute på vår stora uteservering. Här bjuder vi på toskansk pizza med tunn krispig botten, toppad med nyskördade primörer

Mr Gelato
I Gullbrandstorp har Mr Gelato, eller Joakim som han också kallas, sin alldeles egna lilla glassfabrik. Glasstillverkningen sker alltid från grunden och smakerna Mr Gelato erbjuder är inspirerade av säsong, lust och tillgänglighet på råvaror. Precis som det ska vara! Här får ni prova dagens glass.

Kafé Heagård
På Kafé Heagård hittar ni våfflor, både matiga och söta samt annat smått och gott. Vi har även en linsgryta som görs på våra egna linser som odlas här på gården. Vad kommer ni få smaka på hos oss, ja ni det blir en överraskning men man kan nästan gissa sig till det…

Strandlida ölbryggeri med Pizzaluckan
Strandlida Bryggeri bjuder på hantverksmässigt producerad öl med grymma tilltugg från Pizzaluckan.

Brunchbaren
Brunchbaren hittar du inne i Hallands Konstmuseum, ett stenkast från Halmstad City precis intill Nissan. Här avslutar vi dagen, förhoppningsvis ute i eftermiddagssolen med något gott i glaset och tilltugg.

OBS! Meddela oss om någon i ert sällskap har någon form av allergi.
Maila oss på till info@kitekalle.se och ange typ av allergi och order nr.


Arrangör

Lokal

KITEKALLE, Stationsgatan 62, 302 50 Halmstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer