skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Hållbart företagande

Eventet är avslutat

Hållbart företagande

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

13 okt 2022 17:30 - 20:00

Beskrivning

Hållbart företagande

Torsdagen den 13/10 bjuder Företagsamma kvinnor i Härryda in till en inspirerande kväll om ’Hållbart Företagande’ på Råda Rum.

Vi startar med lite mat och mingel och därefter föreläsning.

Hållbart företagande - vad innebär det?
Hur skapar vi vårt bolag hållbart och hur behåller vi det där?

Ett hållbart företag innebär att både vårt företagande och vi själva måste vara hållbara. Har vi anställda som innefattar det även dem. Vi pratar om hållbarhet utifrån miljöaspekten och den ekonomiska biten. Både socialt och etiskt.


Hållbarhet - i en mening

Hållbart företagande innebär att skapa långsiktigt värde med en affärsstrategi som inte bara fokuserar på ekonomiska faktorer utan även etiska, sociala, miljömässiga och kulturella aspekter.  //företagarna

Föreläsning

Vi får lyssna på en inspirerande föreläsning med Hanna Wessman, rådgivare på Almi Företagspartner Väst AB.

Hon har erfarenheten och förmånen att jobba med entreprenörer och vara ett bollplank på deras tillväxtresa och omställning till att vara mer hållbara och bli rustade för framtiden.


Sista dag för anmälan den 6/10


Anmäl specialkost på: kontakt@foretagsammakvinnor.nu

Arrangör

Företagsamma Kvinnor i Härryda!

Vi är ett nätverk i Härryda för alla som identifierar sig som kvinnor och driver egna företag eller har för avsikt att starta eget. Vårt syfte är att stärka, inspirera och skapa mötesplatser för lokala egenföretagare. Våra medlemmar driver en mängd olika typer av verksamheter och vår gemensamma nämnare är att vi vill samarbeta för att utveckla våra företag.

Lokal

Råda Rum Råda Rum, Kyrkvägen 45, 435 30 Mölnlycke

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer