Håll käften ungjävel | Armann Hreinsson | MALMÖ

Håll käften ungjävel | Armann Hreinsson | MALMÖ

Från 230,00 SEK

Plats

Datum

18 nov 2023 19:00 - 22:30

Beskrivning

”Håll käften ungjävel” är en ståupp-föreställning med Armann Hreinsson (känd från andra saker än drev) om hur det är att skaffa barn under pandemin för att det fanns inget annat att göra, och sedan tvingas leva med konsekvenserna av detta.

Showen består av skedskarpa observationer kring graviditet och förlossning, men även knölvassa reflektioner kring livets stora existensiella frågor. Främst består den av jävligt roliga skämt.

Obs! Skämten är lika roliga oavsett om du har barn själv eller inte. Sterila och annat barnlöst pack är självfallet välkomna och kommer njuta av showen.

** Du som köper biljett och går på denna showen ingår även i ett juridiskt bindande avtal att inte under några omständigheter få göra en orosanmälan på Armann till socialtjänsten och rapportera honom som en olämplig förälder.

Insläpp 19:00, showstart 20:00. Supportkomiker to be announced!

Arrangör

Under Jord är landets hemligaste, roligaste, och bästa ståuppklubb. Inga tråkiga komiker. Garanterat lide ballt.

Lokal

Malmö Brewing Co & Taproom, Bergsgatan 33, 214 22 Malmö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer