skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Gung På Skeppet

Eventet är avslutat

Gung På Skeppet

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

10 dec 2022 19:00 - 23:00

Beskrivning

MANX
I MANX ryms en stor influenspalett som bäddas in i ett fantasifullt audiovisuellt berättande – allt ur producenten, tillika konstnären och artisten, Maria Lakatos skaparbubbla.
Bortsett från musikaliska influenser, som Aphex Twin, Björk och Oklou, har Maria mage att dansa över ett flertal oväntade genrer och lånar från många av världens hörn. Det hymlas inte med att trotsa både popkulturella ramar såväl som lyssnarens förväntningar.
Efter att ha spelat in egen musik i nästan 20 år har Maria odlat fram en originalitet som nu lever som ett ingrott DNA i MANX. Hennes själfulla sång tar en oklanderlig plats i produktionerna.
www.facebook.com/MANXinternet

D4RKSTAR
D4RKSTAR är Eskilstunafödde Andreas Lindhs alter ego när han kombinerar elektroniska klanger med ringande gitarrer och starka sångmelodier.
Musiken bär på den tydliga röda tråd som återfinns i andra Eskilstunaband, samtidigt som de tydliga nittiotals- och shoegazereferenserna också blandas upp med modernare darkwave-klanger.
Vi hör tydliga ekon av såväl Yvonne som Kite, men här finns även melodiska flirter till såväl punk som americana. – D4RKSTAR är ett perfekt smygromantiskt soundtrack till den moderna stadens postindustriella skimmer.
www.facebook.com/d4rkstarmusic

Ica Jennéa
Nybrobördiga artist-och låtskrivaren Ica Jennéa startade sitt projekt med samma namn för två år sedan och har sedan dess släppt låtar på Spotify, nu senast med debut-EP:n ”Snart säger du det” från i våras.
Hennes musik landar i stilen indiepop, mestadels skrivet på svenska. Ica Jennéa är en blandning av starkt och skört vilken kan höras i hennes låtar, handlingen skiftas ofta mellan eufori och besvikelse. Ibland sjunger hon mer peppande för att stärka och då får vi höra snabbare låtar och ibland sänks takten, gitarren tas fram och den och hennes varmtonade röst får läka en vilsen själ.
Texterna handlar om alltifrån hjärtekross, samhällsproblem, vänrelationer eller att stärka sig själv. En del hör nyanser av Moonica Mac, andra Miriam Bryant eller Amanda Bergman. En del hör att det påminner om någon men att de inte vet vem, kanske om Ica Jennéa.
Under denna kväll kommer vi att få höra en härlig blandning av Ica Jennéas låtar, samt kommer vi att få höra hennes jullåt som skrevs under pandemiåret, Spotifyrelease 5/12 i år.
www.facebook.com/ericajohanssonmusic

Gustaf Jonshult
Gustaf Jonshult är en låtskrivare och sångare född 1989 och bosatt i Stockholm. Med sin text och musik binder han samman drömska minnesfragment med romantik, dekadens och de mest alldagliga vardagshändelserna.
Musiken produceras av Martin Roos (som först var med i och sedan manager för Kent – kanske det mesta, och definitivt det största, Eskilstunabandet).
På scen denna kväll har vi, förutom Gustaf och Martin, även Mattias Gréen på bas – en studioräv och producent som vi till vardags hittar på Studio Skyline i Eskilstuna.
www.facebook.com/gustafjonshultofficial

Paulina
Paulina är en av Göteborgs mesta – och bästa – dj:s. Sedan det mytomspunna nittiotalet har hon rört sig obehindrat mellan indie, synth, house och – you name it.
Med en svårslagen passion för musik, i kombination med lyhördhet och fingertoppskänsla, skapar hon musikalisk eufori på dansgolv av alla storlekar.

Stugan
Stugan, som består av Peter Marchione och Michael Strandoft, levererar en i grunden tidlös elektronisk musik som – helt utan att skämmas – lånar från flera av förebilderna som ryms inom genren.
Vid detta arrangemang intar de dj-båset och lovar att bjuda på en hämningslös blandning av gammalt, nytt, eget, lånat och stulet.

www.facebook.com/stuganband


Lokal

Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer