Gulabistan

Eventet är avslutat

Gulabistan

Biljetter från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

8 april 2022 - 13 maj 2022

Beskrivning

GULABISTAN - Rosenstaden
På många språk är namnet på blomman ros och färgen rosa snarlika, så som i i Hindi och Urdu, Gulab/ Gulabi = ros och rosa. Föreställningen Gulabistan- rosenstaden är inspirerad av myter, poesi och berättelser om färgen rosa och rosen som kult och kulturväxt. På scenen står sex dansare. Röreslesmaterialet är hämtat ur bl a kathakdans och expressiv rörelseträning. Det finns ingen historia, ingen förklaring. Bara ett överflöd av rosa och röda nyanser. 
Medverkande Mosaikteatern: Sofia Wittmark, Anna Bäck, Josefin Jacobsson, Malin Nord, Miriam Kroneld.
Regi/koreografi: Veronica Tjerned.
Ljussättning/ljusdesign: Leia Lette

Spelas:
8 april 19:00
9 april 19:00
23 april 18:30 denna föreställning görs under Stockholms Kulturnatt. Boka här.
10 maj 19:00
13 maj 14:00

Alla biljettintäkter går till Ukraina.

Arrangör

Telefonfabriken är Sveriges absolut tillgängligaste teaterscen, byggd och utformad för att vara tillgänglig för alla. Här presenteras program med målsättningen att alla som kommer hit ska kunna uppleva spännande senkonst!

Varmt välkomna till Telefonfabriken!

Lokal

Telefonfabriken Telefonfabriken, Tellusgången 26, 126 26 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.