skip to main content

Guidad visning vårsäsongen

Guidad visning vårsäsongen

Från Gratis

Plats

Flera tidpunkter

4 maj 2024 - 16 juni 2024
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kom in genom krigsgrinden till Rödbergsfortet och förbered dig på en resa. Den historiska vandringen tar dig från att beslut togs att bygga en fästning år 1900 till den dag då fortet togs ur bruk år 1997.

Observera att djur inte är tillåtna på den guidade visningen.

Arrangör

Vid ett besök på Rödbergsfortet startar äventyret redan vid foten av berget när ni sakta tar er upp för den smala serpentinvägen som leder till fortet. Väl uppe på toppen möts ni av en oslagbar utsikt som på en molnfri dag kan vara en upplevelse i sig. Njut sedan av en kopp kaffe och godbit innan ni påbörjar er tidsresa in i fortet och lär er om livet, människorna och kanonerna på insidan.

I nästan 100 år var denna plats en av de hemligaste platserna i Sverige. Fem fort i betong och pansar insprängda i bergen som omger staden Boden, alla med syfte att försvara övre Norrland. Även om hemligheten till viss del är väl bevarad så har vi sedan år 2000 möjlighet att dela med oss av vissa delar till dig som besöker oss.

Lokal

Rödbergsfortet, 65.47298, 21.3927399, 961 44 Boden

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer