Guidad visning på Ellinge Slott och Purity Distillery

Ellinge Gård, 241 93 Eslöv
21 jul 2021 15:00 - 18:00
Biljetter Gratis - 200,00 SEK
Biljetter Gratis - 200,00 SEK

Guidad visning av Ellinge Slott och Purity Distillery!

Ellinge Slott är ett av Skånes äldsta Slott och har tidigare ägts av några av de mäktigaste danska släkterna. Nu öppnar vi upp portarna för vår årliga visning av slottet och destilleriet! Vid den guidade visningen introducerar vi er för Ellinges spännande historia. Vi går runt i slottets olika rum och berättar om de vackra inventarierna och historien bakom dem, visste du till exempel att Stora Biblioteket innehåller en bok från 1580-talet?

Därefter besöker vi Purity Distillery´s Mikrodestilleri!

Purity Distillery, tidigare Purity Vodka, är en svensk ekologisk premium vodka som görs på höstvete och mältat korn. Spriten destilleras hela 34 gånger i en specialkonstruerad destillationspanna på Ellinge. Purity Vodka är den första vodkan någonsin som vunnit Grand Spirit Masters (2014) och blivit Grand Vodka Master fyra år i rad, 2017 blev Purity utsedd till Världens bästa Vodka. I mars 2020 lanserade man även en trio i gin! Hjärtat av vodkan och ginen är hantverksmässigt tillverkad på Ellinge Slott.

Visningen tar ca 2 h och vi bjuder på fika! Vi startar visningen i korsvirkestallet bredvid Slottet kl. 15.00.

Varmt välkommen att boka din plats! 


Barn (upp till 12 år) får följa med kostnadsfritt på visningen mot uppvisande av biljett. Boka en kostnadsfri barnbiljett, begränsat antal.

Deltagare

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.