Guidad visning på Ellinge Slott och Purity Destillery

Gratis - 250,00 SEK

Plats

Datum

25 jul 2022 14:00 - 16:30

Beskrivning

Guidad visning av Ellinge Slott och Purity Destillery!

Ellinge Slott är ett av Skånes äldsta Slott och har tidigare ägts av några av de mäktigaste danska släkterna. Nu öppnar vi upp portarna för vår årliga visning av slottet och destilleriet! Vid den guidade visningen introducerar vi er för Ellinges spännande historia. Vi går runt i slottets olika rum och berättar om de vackra inventarierna och historien bakom dem, visste du till exempel att Stora Biblioteket innehåller en bok från 1580-talet?

Därefter besöker vi Purity Destillery´s Mikrodestilleri!

Purity Destillery, tidigare Purity Vodka, är en svensk ekologisk premium vodka som görs på höstvete och mältat korn. Spriten destilleras hela 34 gånger i en specialkonstruerad destillationspanna på Ellinge. Purity Vodka är den första vodkan någonsin som vunnit Grand Spirit Masters (2014) och blivit Grand Vodka Master fyra år i rad, 2017 blev Purity utsedd till Världens bästa Vodka. I mars 2020 lanserade man även en trio i gin! Hjärtat av vodkan och ginen är hantverksmässigt tillverkad på Ellinge Slott.

Visningen tar ca 2,5 h och vi bjuder på fika!

Varmt välkommen att boka din plats! Max antal deltagare: 25 personer. 

Vi ses i korsvirkestallet bredvid Slottet kl. 14.00

Barn (upp till 12 år) får följa med kostnadsfritt på visningen. Boka en kostnadsfri barnbiljett, begränsat antal.

Arrangör

Lokal

Ellinge Slott Ellinge Slott, Ellinge Gård, 241 93 Eslöv

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.