Guidad visning- Kejsarkrona, pärlhyacint och jordviva - en vårblommande historia!

Guidad visning- Kejsarkrona, pärlhyacint och jordviva - en vårblommande historia!

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

21 apr 2023 12:00 - 12:45

Beskrivning

Om växterna i det lokala klonarkivet.

Botaniska trädgården är värd för ett klonarkiv. Här odlas säkerhetskopior av särskilt värdefulla kulturväxter som finns i Nationella genbanken vid Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Nationella genbankens genbankskuratorer håller i visningen.

Visningen är på svenska.


Det här eventet är en del av Hållbarhetsveckan 2023, ett årligt event som arrangeras i samarbete mellan Lunds universitet och Lunds kommun. I år arrangeras över 60 föreläsningar, guidade turer, utställningar, med mera.
Ta del av hela programmet här - hallbarhet.lu.se

Lokal

Botaniska trädgården, Ö:a Vallgatan 20, 223 61 Lund

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.