skip to main content

Guidad tur: Hahr och Stallhagen

Guidad tur: Hahr och Stallhagen

Från 99,00 SEK

Plats

Datum

5 aug 2024 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkomna med på en guidad tur runt om i Stallhagen i Västerås. Stallhagen har kallats för direktörernas område. Här, väster om Västerås, byggde man tjusiga bostäder vid förra sekelskiftet. De vill säga, de som hade råd, de som var något. Och alla som var något ville bygga här. Och de anlitade ofta arkitekten Erik Hahr. Erik Hahr var själv uppväxt i det här området, men var det av helt annan karaktär.

På den här turen får du både höra om Erik Hahr och hans verk, hur han formade Västerås, vilka de storslagna villorna i Stallhagen är och vilka de var byggda för. (Vi går inte in på någon av villatomterna.) Samling utanför Erik Hahrs barndomshem på Stallhagsgatan 11 kl 17:55. (Gå ej in på tomten.)

Varmt välkomna!

Arrangör

Deila och Dåtiden AB arrangerar guidade turer i Västerås, med det lilla extra. Tidsenliga kläder och foton eller bilder från förr ingår i turen.

Lokal

I korsningen av gatorna, Stallhagsgatan 11/Hållgatan 11, 724 61 Västerås

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer