skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Guidad stadstur Ystad Svenska/Engelska

Event inställt

Guidad stadstur Ystad Svenska/Engelska

Från 185,00 SEK

Plats

Datum

10 jul 2024 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Upptäck Ystads charm på en guidad stadstur

Språk: Svenska / Engelska

Kom med på en förtrollande resa genom Ystad med Guidepoolen Ystad Österlen! Den 7 juli 2024 kl. 19:00 möts vi utanför Ystad Visitor Center vid Turistbyrån för en oförglömlig kvällstur som kommer att öppna dina ögon för denna pittoreska stadens rika historia och vackra sevärdheter.

Under denna guidade stadstur kommer du att få uppleva Ystads dolda pärlor och historiska landmärken. Våra kunniga guider kommer att dela spännande berättelser och anekdoter som ger dig en djupare förståelse för stadens unika kultur och arv. Med en biljettpris på endast 185,00 SEK per person är detta en fantastisk möjlighet att lära känna Ystad på ett personligt sätt.

Låt oss tillsammans promenera genom de kullerstensbelagda gatorna, beundra de charmiga byggnaderna och upptäcka stadens hemligheter i en intim gruppmiljö. Oavsett om du är en lokalbo eller besökare, kommer denna guidade tur att ge dig nya perspektiv och en djupare kärlek till Ystad.

Säkra din plats idag och delta i denna inspirerande resa genom Ystads hjärta. Vi ser fram emot att välkomna dig!

Arrangör


Låt våra kunniga guider ta med dig på en av våra turer.

Guidepoolen Ystad Österlen ordnar också kundanpassade turer. 

Lokal

Utanför Ystad Visitor Center, Turistbyrån, Sankt Knuts torg, 271 42 Ystad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer