Guidad julmiddag

Guidad julmiddag

Biljetter från 895,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

23 november 2022 - 21 december 2022

Beskrivning

När det närmar sig jul kan det vara roligt att göra något annat än ett vanligt julbord.

Vi har satt ihop ett julinspirerat koncept där vi jobbar med säsongens råvaror och ölen som passar till, för att ge er en upplevelse utöver det vanliga. Njut av rätter med julens smaker, matchat med öl från Poppels Bryggeri. Ni serverasen femrätters middag på Poppels Öl&Mat, i mysiga Jonsereds Fabriker. Vi har packat säcken med alla de dofter och smaker som hör julen till.

Kvällen inleds med öl och mingel, och följs av en rundvandring i bryggeriet innan en femrätters middag tar vid. Till maten dricker du självklart öl från Poppels Bryggeri, vars verksamhet du ser genom fönstret från restaurangen. Det blir en helkväll med mycket öl, mat och Poppels. Varmt välkomna!

Det tar endast 11 minuter att komma hit med pendeltåget från Göteborg C, lyssna på "Never gonna give you up" tre gånger och du är här!

Att tänka på:

-Hojta till Josefina vid eventuella kostavikelser inför din bokning.

-Alkoholfria alternativ finns.

-Restaurangvana hundar är välkomna!

-För större sällskap kan hela restaurangen abonneras, kontakta då josefina@poppels.se.

Arrangör

VÄLKOMMEN TILL POPPELS!

Poppels Bryggeri är ett litet bryggeri med stor kärlek till hantverket, beläget i Jonsereds klassiska fabriksmiljö. Vi vill skapa öl med bra smak, som passar bra med mat och som du delar med dina vänner.


Poppels Citybryggeri är en unik öl- och matupplevelse i centrala Göteborg. En restaurang med plats för 170 sittande gäster, eget bryggverk där ölen går direkt från jästankar till serveringstankar. Ett citybryggeri. Maten bygger på ett cirkulärt tänk där grönsaker och bröd i hög utsträckning formar menyn.


På Poppels Öl&Mat älskar vi öl. Och mat. Helst i kombination. Hela menyn är uppbyggd av smakmatchningar som förhöjer både mat och öl. Restaurangen ligger i anslutning till bryggeriet i det vackra gamla fabriksområdet i Jonsered.


POPPELS

Lokal

Poppels Öl&Mat, KANALSTRÅKET 5, 433 76 Jonsered

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.