Guerilla Stand Up i Centrala Linköping

18 aug 2019 19:00 - 21:00

Stora Torget Linköping, 582 24 Linköping, 582 24 Linköping

GUERILLA STAND UP MED LKPG HA HA!
(Pay what you can via Billetto eller Swisha till: 123-2536860)
 

Eftersom Linköping saknar en bra mellanstor konsertlokal för stand up och LKPG HA HA! är ‘hemlösa'. Det ger oss inget val.  Det är dags to take it to the streets! Den 18:e augusti kommer vi köra en Guerilla stand up kväll, någonstans i centrala Linköping. 

Det funkar så här: Publiken samlas kl19 på Stora Torget i Linköping och sedan går vi till en hemlig plats, en kort promenad därifrån. Ta med en stola, matta, en picnick-korg och något att dricka om du vill, och så ta vi över en plats i stan och transformera det till en stand up lokal. Var med på en spännande tillställning där allt kan hända!

Vem kommer uppträda?  Eftersom det hela är lite hemlighetsfullt, har vi lovat att inte nämna komikern... Vad vi kan avslöja är att det är en engleskstalande komiker som är aktuell just nu med specials på både SVT och Netflix. Fy Fan!

Vad kostar det? Jo… LKPG HA HA! har inte offentlig stöd och gör det här främst för att det är kul och att bevisa att det finns en publik för stand up i Linköping. Men.. Vi kommer göra en hink/swish samling på plats - rekommenderade pris är 100:- per person, men det är egentligen, 'Pay What You Can' som gäller. 

Dock så är det så att för att garantera vi täcka våra största omkostnader behöver vi minst 100 personer som har betalat 50kr i förväg. Man kan köpa här på Billetto eller Swisha till: 123-2536860

Let’s do this, Linköping! Sprida eventet, Swisha/betala en femtiolapp redan nu och då kan vi göra en HELT UNIK stand up kväll verklighet i kommunen som kämpar emot live lokaler