skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

GRYNINGSGUIDNING 23/3

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

GRYNINGSGUIDNING 23/3

Från 475,00 SEK

Plats

Datum

23 mar 2024 05:15 - 08:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Följ med på en exklusiv naturupplevelse vid Trandansen, Hornborgasjön

Tidig morgon blir du upphämtad med buss av en lokal guide vid Skara Stadshotell i Skara. Vi anländer till Trandansen, Hornborgasjön lagom till solens uppgång och tranornas öronbedövande ”sång”. På plats berättar guiden om tranornas liv och vi får njuta av skådespelet. På hemvägen berättar guiden om det unika platåbergslandskapet och områdets spännande historia.

Pris: 475 kr/person

Avgång från huvudentrén vid Skara Stadshotell

Lördag 23 mars kl. 05.15 – åter ca 8.30 – Bokas senast 21 mars

Bokning och betalning sker via Biletto. https://billetto.se/e/grynings...                I paketet ingår; lokal guide, transport och karta. Obs! Vid bokning efter anmälningstiden gått ut - kontakta FalbygdsTurism.

Tips! Boka gärna in en efterföljande hotellfrukost på Skara Stadshotell (150 kr) eller varför inte förlänga vistelsen och boka in en hotellövernattning.  info.skarastadt@julahotell.se

Arrangör: FalbygdsTurism, Vid frågor kring guidningen ring: +46 708 334078.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid dåligt väder och för få anmälda. Avbokning med full återbetalning kan ske upp till 10 dagar innan eventet. Därefter återbetalas ej köpt biljett.

falbygdsturism.nu / på sociala medier; FalbygdsTurism

Fotograf; Tore Johansson


Arrangör

FalbygdsTurism, med den lokala guiden Anki Rundquist, erbjuder guidningar och upplevelser i Falköping, Skaraborg och Västergötland.

Upplev och njut av Falbygdens landskap och städer samtidigt som du får ta del av berättelser och historia om medeltida kyrkor, stenåldersgravar, platåberg och naturreservat.

Lokal

Stadshotellet Skara, Järnvägsgatan 5, 532 30 Skara, 532 30 Skara

Headliners

Anki Rundquist
Turistguide på FalbygdsTurism

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer