Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Gruvfruns Guld - Ett folkmusikaliskt originalverk om Falu koppargruva

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Gruvfruns Guld - Ett folkmusikaliskt originalverk om Falu koppargruva

Från 499,00 SEK

Plats

Datum

18 jul 2023 18:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Följ med på ett både gruvligt och ljuvligt äventyr i Falun år 1687.
Träffa Bergsman Svensson som söker febrilt efter större rikedomar, hans fru, deras dotter Sigrid som slåss med samhällsnormer, änkefrun Greta som driver en av alla krogar på Elsborg och hennes son Anders som dras mellan livets alla måsten och borden. På de sotiga gatorna går Molly och försöker försörja sig på fiskförsäljning och plötsligt en dag kommer en resande irländare som ingen riktigt vet vad han gör i Falun.

En folkmusikbaserad musikal i två akter där traditionell nordisk folkmusik möter keltisk, med inslag av klassisk broadway-musikal.

Självklart använder vi Världsarvet Falu Koppargruva som arena, närmare bestämt Fredriks Hjulhus på Västra sidan om Stora Stöten.

Varmt välkommen att hänga med i vårat äventyr!

Mer info om ditt besök hittar du här!


Arrangör

Aurora Event & Produktion producerar lokala evenemang med hög kvalitét, stor entusiasm och mycket glädje med huvudfokus på musik och dans. 

Kolla in vad vi har på gång och besök gärna något av våra evenemang när du besöker Dalarna! 

Vi ses! 

Lokal

Falu Gruva Falu Gruva, Gruvplatsen 1, 791 61 Falun

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer